Zdravím všechny focusáře, mám takovej problém s rádiem. Když je rádio zapnuté a motor něběží, hraje v pohodě. Pak nakopnu motor a tak po 5s v reprákách slabě lupne a přestane téměř hrát,jen v tom slabě šumí. Zjistil jsem že když bouchnu do dveří spolujezdce tak zase začne hrát, ale po chvilce jízdy zase přestane hrát (display rádia normálně svítí a ukazuje stanice). Mám stoho hlavu v péru. Měl jsem už i rozebraný dveře spolujezdce, ale nic jsem tam zvláštního nenašel Nesetkal se stím někdo zvás? Nechci sebou vozit černocha co my bude během jízdy bouchat do dveří aby mi hrálo rádio
Pokud to fakt funguje na poklep do dveri tak je tam nekde kratas (bud v dratec nebo v repraku).Doporucoval bych odhalit co nejdriv,abys neodpalil treba radio
_______________________________________ Hatcback 5dv., 1.8TDCi 74kW/100HP, modrá metalíza Patří nafta jenom do kamen??
No to je právě to divný, když sem měl rozebraný ty dveře, odpojil jsem ty repráky(basovej dole a výškovej nahoře) a stejně to nejelo.Je to docela fiška to obložení zdělat, tak se mi moc nechce pouštět do zdělávání ostatních obložení dveří Skrat mě taky napadl, ale pokud neběží motor, tak rádio hraje v pohodě!
Ten kraťas nemusí být přímo u repro, spíš bych tipoval v "okolí" té hadice do dveří. K té funkčnosti při vypnutém motoru to jen nasvědčuje (auto je v klidu - nevibruje- a káblik se nezkratuje). Ty zkraty určitě nejsou pro rádio košér, ale rádio má ochranu proti zkratům - to je to odpojení repro.
Ford Focus Combi Ghia 1.8 l TDCi, 74kW/100PS, stříbrná metalíza, r.v. 06/2004