THAJSKO
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
THAJSKO
Má už někdo zkušemost s cestováním do Thajska?
Dostal jsem tip od bráchy a nabídku na dovču. Sám píše, že pročetl diskuse na vebu a všichni doporučujou koupit letenku a letět na vlastí pěst. Má kontakt na thajskou kancelář, kde se domluvíš česky. Zajistí nám program za dobrou cenu. Vynechá se tak jeden nenasytný článek a tou je předražená česká cestovka. Našel i dokonce český luxusní hotel s cenama apartmá za cenu chatky v Beskydech. Jídlo je tam levnější než u nás, takže pokud nepočítá letenku (12 000 + 4 000 taxy), tak dovolená za pár korun na nejkrásnějsím místě na světě.
Dostal jsem tip od bráchy a nabídku na dovču. Sám píše, že pročetl diskuse na vebu a všichni doporučujou koupit letenku a letět na vlastí pěst. Má kontakt na thajskou kancelář, kde se domluvíš česky. Zajistí nám program za dobrou cenu. Vynechá se tak jeden nenasytný článek a tou je předražená česká cestovka. Našel i dokonce český luxusní hotel s cenama apartmá za cenu chatky v Beskydech. Jídlo je tam levnější než u nás, takže pokud nepočítá letenku (12 000 + 4 000 taxy), tak dovolená za pár korun na nejkrásnějsím místě na světě.
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: THAJSKO
kamos tam byl s partnerkou asi na mesic na dovolene, vsechno na vlastni pest a nemohl si vynachvalit. Zeptam se ho, jestli nema napsany nejaky cestopis na precteni 

-
- Test driver
skusil by som zistit aj nemecke cestovky na last minute, oproti našim je to zadarmo..
Jasio, pozor na drogy, vieš ako dopadli niekori turisti
Jasio, pozor na drogy, vieš ako dopadli niekori turisti

-
- Test driver
presun..Jasio stačí to fakt len v jednom vlakne

Jasio píše:
THAJSKO - skutečný ráj na dosah - má někdo zkušenosti?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Z0y9rAMA2fk&NR=1[/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=Z0y9rAMA2fk&NR=1
Dostal jsem tip od bráchy a nabídku na dobrou dovču. Sám píše, že pročetl diskuse na vebu a všichni doporučujou koupit letenku a letět na vlastí pěst. Získal kontakt na thajskou kancelář, kde se domluví česky a kde zajistí program za dobrou cenu. Vynechá se tak jeden nenasytný článek a tou je předražená česká cestovka. Našel dokonce i český luxusní hotel s cenama apartmánů za cenu chatky v Beskydech.
Jídlo je tam levnější než u nás, takže pokud nepočítá letenku (12 000 + 4 000 taxy), tak je to dovolená za pár korun na nejkrásnějsím místě na světě.
Hodně lidí jezdí s německou cestovkou. Jsou o hodně levnější než naše. Narazil na jednu, kde je zájezd do Thajska lastminute za cenu letenky.
Thajská cestovka, o které se někdo na diskuzním fóru zmínil, že u nich měl zájezd s bohatým programem na 18 dnů za necelých 8 000kč/os:
http://www.thajsko.com/zajezdy/programy ... ehled1.htm
Viděl prý německé video, jak němečtí důchodci odlétají na zimu do Thajska, aby ušetřili doma za energíí. Bungalov na 1 měsíc za 80 euro. Zřejmě ho našel na diskuním fóru:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kJ7t5NTes-g[/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=kJ7t5NTes-g
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ani nevím, jak jsem to udělal, že jsem vytvořil dvě vlákna, díky Chmelko za opravu.

- panther7
- Test driver
Tak sem se na to koukal a tj tedy paráda, za 17.000 thajsko 5* + snídaně tj. zadarmo-příští rok mám o čem uvažovat.
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- void
- Junior
- HenryS
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Taky o Thajsku s přítelkyní uvažujeme. Tedy hlavně já jsem z něj úplně unešený.
Podle jejich období to ale vypadá až na leden, únor.
Tu česko-thajskou cestovku jsem už kontaktoval, myslím, že mluvíme o stejné.
Snad se nám podaří se tam podívat, protože si myslím, že je to nejvýhodnější možnost jak se podívat do krásné a exotické země.
A podle cestopisů a fotografií co jsem viděl to bude opravdu nádhera. Taky bych možná jel na vlastní pěst, sehnat si letenku a zbtyek až na místě, ale partnerka se toho bojí. Uvidíme....
Podle jejich období to ale vypadá až na leden, únor.
Tu česko-thajskou cestovku jsem už kontaktoval, myslím, že mluvíme o stejné.
Snad se nám podaří se tam podívat, protože si myslím, že je to nejvýhodnější možnost jak se podívat do krásné a exotické země.
A podle cestopisů a fotografií co jsem viděl to bude opravdu nádhera. Taky bych možná jel na vlastní pěst, sehnat si letenku a zbtyek až na místě, ale partnerka se toho bojí. Uvidíme....
Focus II, 1.6, r.v. 2005, tm.šedá

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
len pozor na syfilis a podobnu haved ktora sa tam velmi rada vyskytuje... 

-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ja sa thajsku budem vyhybat sirokym oblukom, aj ked som tam este nebol. Nepotrebujem tak kvoli drogam a podobnym svinstvam zhnit v nejakej kobke...

Focus 5D, 2.0 Duratec, Ghia, Chill metla
Bol : Focus II, 5dv., 1.6 TDCi, 05/06, Jeans
Bol : Focus II, 5dv., 1.6 TDCi, 05/06, Jeans
- void
- Junior
moc to hrotíš. byli jsme tam ve dvou a naprosto bez jakýhokoliv problému. je pravda, že když jsme procházeli ulicema tak sem tam týpek se ozval jestli nechcem drogy a pak tím směrem kde on byl po chvíli třeba šel houf policajtů, ale to je spravný, když je člověk idiot a půjde do drog, dvojnásob v týhle zemi, je to jeho problém. a co se týče letiště-drogy-pašování, pokud člověk si hlídá co je jeho a co ne, nemůže být pak překvapenej.tchifla píše:Ja sa thajsku budem vyhybat sirokym oblukom, aj ked som tam este nebol. Nepotrebujem tak kvoli drogam a podobnym svinstvam zhnit v nejakej kobke...![]()
mě se tam strašně líbilo, úžasný lidi a kultura, v dohledný době tam jedem zas, na vlastní pěst bez cestovky, to co je v thajsku se fakt jinde nezažije

takže jednoznačně doporučuju
Ford Focus II 2.0 Ghia 107kW
- rest
- Junior
Takisto doporučujem, boli sme na 2 tyzdne, tyzden Bangkok a tyzden stredisko Krabi + prilahle ostrovceky. Parada- az na ten dlhy let, ktory ja fakt nemusim.
Ford MONDEO MK4, 2.0 Duratec HE - 107kW, liftback, Thunder metalíza, disky 18" 
- Raada
- Test driver
Cca pred tydnem jsme se vratili z Thajska. Stravili jsme tam nadherny 3 tydny na vlastni pest. Itinerar byl asi tento:
- prilet do Bangkoku, stravili jsme tam 1noc, zorientovali se a nasli zpusob jak se dopravit na sever
- nocni transport luzkovym vlakem do Chiang Mai, kde jsme stravili asi 6 dni. Zde jsme si nasli mistni cestovku a zaplatili 3 denni trek dzungli s prespanim v horskych vesnickach mezi mistnim obyvatelstvem. Fungovalo to asi tak, ze jsme 3h sli dzungli, koupacka pod vodopadem, 3h pochod, koupacka, 1h pochod prichod do vesnice, kde jsme meli veceri. Zaverem tj. 3. den jsme meli 1h projizdku na slonech dzungli a rekou a pak asi 2h "bamboo rafting" tj. jizda po rece na bambusovych vorech.
- presun z Chiang Mai pres Bangkok na ostrov Koh Chang v Thajskem zalivu. Koh Chang je 2. nejvetsi ostrov Thajska, ale nejezdi tam takovy miliony turistu jako treba na Phuket. Bezne se nam stalo to, ze nejblizsi clovek na plazi byl treba 200m daleko, v jednom rezortu jsme byli ubytovani uplne sami. Jen my a personal.
Do Thajska se urcite vratime - je to uzasna zeme, neuveritelne mili lide. Ani cenove to neni zadna raketa, pokud teda clovek nejede s cestovkou. Nas ty 3 tydny vysly cca na 28tis. Kc/osobu vcetne letenky, veskereho jidla, piti, ubytovani, darku, proste uplne vseho, coz si myslim je super cena. Pokud budete nekdo chtit blizsi info tak dejte vedet.
V dalsich prispevcich postupne budu prikladat fotky z naseho cestovani po Thajsku.
- prilet do Bangkoku, stravili jsme tam 1noc, zorientovali se a nasli zpusob jak se dopravit na sever
- nocni transport luzkovym vlakem do Chiang Mai, kde jsme stravili asi 6 dni. Zde jsme si nasli mistni cestovku a zaplatili 3 denni trek dzungli s prespanim v horskych vesnickach mezi mistnim obyvatelstvem. Fungovalo to asi tak, ze jsme 3h sli dzungli, koupacka pod vodopadem, 3h pochod, koupacka, 1h pochod prichod do vesnice, kde jsme meli veceri. Zaverem tj. 3. den jsme meli 1h projizdku na slonech dzungli a rekou a pak asi 2h "bamboo rafting" tj. jizda po rece na bambusovych vorech.
- presun z Chiang Mai pres Bangkok na ostrov Koh Chang v Thajskem zalivu. Koh Chang je 2. nejvetsi ostrov Thajska, ale nejezdi tam takovy miliony turistu jako treba na Phuket. Bezne se nam stalo to, ze nejblizsi clovek na plazi byl treba 200m daleko, v jednom rezortu jsme byli ubytovani uplne sami. Jen my a personal.
Do Thajska se urcite vratime - je to uzasna zeme, neuveritelne mili lide. Ani cenove to neni zadna raketa, pokud teda clovek nejede s cestovkou. Nas ty 3 tydny vysly cca na 28tis. Kc/osobu vcetne letenky, veskereho jidla, piti, ubytovani, darku, proste uplne vseho, coz si myslim je super cena. Pokud budete nekdo chtit blizsi info tak dejte vedet.
V dalsich prispevcich postupne budu prikladat fotky z naseho cestovani po Thajsku.
- Raada
- Test driver