sedadlo ridice
-
- Pokročilý
sedadlo ridice
Nezda sa vam, ze aj ked date sedadlo ridice do max. dolnej polohy tak stale sedite dost vysoko? Neda sa to este nejako zostelovat aby to slo este nizsie?
FFIII kombi 1.5 110kW
- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: sedadlo ridice
jakou máš výšku
počkám jak odpoví HORST
to jsem zvědav
já mám 188 a jsem v pohodě, někdy se i "vyvezu" výše, když mě oslňuje sluníčko. 

-
- Pokročilý
Jazdim na firemnej Octavii II a tam sa da urcite sediet ovela nizsie. Trochu som si na to zvykol tak mi pride sedadlo vo fokuse trochu vysoko. Ale staci zopar km a clovek si hned zvykne a uz mu to nevadi...
FFIII kombi 1.5 110kW
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
hosi nebavite se kazdej o jinym aute? Maverick ma podle vseho FFII, Mira FFI 

-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
vo FoFo II sa sedi vazne dost vysoko, mne to aj dost vadi bo sedim tak dost kolmo a nevidim riadne sikmo doprava ani na budiky, nejake 2-3cm nizsie by bodli
Zostelovat sa to neviem ci da, skor o tom pochybujem. Ked si ale raz za cas sadnem do meganu tak mam pocit ze sedim skoro na zemi

Zostelovat sa to neviem ci da, skor o tom pochybujem. Ked si ale raz za cas sadnem do meganu tak mam pocit ze sedim skoro na zemi

-
- Test driver
ff2 nemá výškovo nastavitelnu sedačku vodiča? 

to chmelko: samozrejme, ze ma ale aj najnizsia poloha je oproti Octavii II dost vysoko...tiez jedna z much FFII
-
- Test driver
aha,.,,tak naštastie my vo fofo1 ten problem nemame...
No mne sa tiez vo FoFo I sedi aj v najnizsej polohe dost "vysoko"...mam cca 183cm a asi som si takisto zvykol na sedenie z Octavie II...
- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
zewl: Mira si nevšim
tak to já mám zkušenost jen z feldy: měl jsem rv 99 a tam byl posez nízko a tvrdší (sportovnější sedačka jestli to tak lze nazvat a lepší boční vedení), rv 96 posez výše a sedačka měkčí.

tak to já mám zkušenost jen z feldy: měl jsem rv 99 a tam byl posez nízko a tvrdší (sportovnější sedačka jestli to tak lze nazvat a lepší boční vedení), rv 96 posez výše a sedačka měkčí.
- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
mne vyssi posed vyhovuje, dokonca zvyknem mavat sedacku dost vysoko.. predtym som mal Hyundai Getz a tam to bolo (subjektivne) este vyssie..
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Taky bych bral, kdyby se to dalo poštelovat ještě níž. Mám 181 cm a i ta nejnižší poloha se mi zdá pořád dost vysoko.maverick píše:Nezda sa vam, ze aj ked date sedadlo ridice do max. dolnej polohy tak stale sedite dost vysoko? Neda sa to este nejako zostelovat aby to slo este nizsie?
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- Chobby
- Junior
Je pravda, že FoFo (I a II) má výše posazené sadačky, ale aspoň se lépe nasedá a vysedá (nespadnu do toho jak v předchozí Fábce
)

- brava
- Junior
Jo,jo pro nás starší je to výhoda k nezaplaceníChobby píše:Je pravda, že FoFo (I a II) má výše posazené sadačky, ale aspoň se lépe nasedá a vysedá (nespadnu do toho jak v předchozí Fábce)

Ford Focus II 1.6i (74kW) hatchback 5/2007, modrá Tonic

- Ahmed
- Test driver
Ja jsem spokojeny a mam sedadlo spis vyse (merim 185cm). S Meganem se to asi neda moc srovnat, jestli si to dobre pamatuju, tak ma podlahu zaroven s prahy, takze to dost klame a podlaha je tam vysoko. Ja jsem zvykly na pojizdky v Transitech, takze mi spis vyhovujou autobusacke sedadla
A problem s vystupovanim z Fabie muzu jenom potvrdit a to mi je 22