zhasínanie podsvietenia prístrojovky
- baljar
- Nováček
zhasínanie podsvietenia prístrojovky
Ahojte, môže mi niekto poradiť?
Naštartujem môjho FOFíka, zapnem svetlá, všetko svieti, ale po nejakom čase (je to rôzne, raz zhasne po pár minutách, inokady vôbec) zhasne podsvietenie prístrojovky, aj stredového panela (tuším, že aj rádio). Stačí, ak znovu vypnem svetlá a hneď ich zapnem, tak je všetko OK. Toto zhasínanie nemá vplyv na svietenie vonkajších svetiel.
Naštartujem môjho FOFíka, zapnem svetlá, všetko svieti, ale po nejakom čase (je to rôzne, raz zhasne po pár minutách, inokady vôbec) zhasne podsvietenie prístrojovky, aj stredového panela (tuším, že aj rádio). Stačí, ak znovu vypnem svetlá a hneď ich zapnem, tak je všetko OK. Toto zhasínanie nemá vplyv na svietenie vonkajších svetiel.
- milanSK
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver
- Ahmed
- Test driver
- Ahmed
- Test driver
Sam. Rozebrat, propajet studene spoje a 2 hodiny skladat dohromady a zase rozebirat, aby to vsechno pasovalo a fungovalo. Uz jsem to chtel vyhodit do kose, ale nakonec se mi to povedlo.baljar píše:Ten prepínač svetiel si opravoval sám, alebo v nejakom servise?
Nemáš náhodou návod?
Je to super puzzle, jak to otevres, tak se to vsechno rozleti ven a pak to mas uz slozene a zjistis, ze to nejde, tak znova...

Kdyz ti to zhasne, tak zkus s tim spinacem zahybat nebo po nem poklepat, pokud se to rozsviti, tak je to jasne.
- Ahmed
- Test driver
Uplne viditelny studeny spoj tam nebyl, ale na plosnaku byla spousta "cinovych kapicek" popraskana, nektere se zdaly trosku volnejsi. Nejake choulostive kontakty tam nejsou, pajel jsem jenom ten plosny spoj a pak to bylo ok.baljar píše:len som ho jemne otocil do lava, ale neprepol som a uz sa to zsvietilo, bude to v nom, dik.
Mal si tam studeny spoj? alebo si len kontakty precistil a potom zlozil?