Centrál
- cmelak
- Nováček
Centrál
Zdravím Moderátory těchto stránek i ostatní příznivce vozů modrého oválku. Jsem nově zaregistrovaný účastník vašich stránek. Taky mám problém s dálkovým ovládáním na fofo. Chtěl bych se zeptat při koupi jiné příjmací jednotky jestli se musí nakódovat nebo překódovat jak se to dělá a zakolik.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- cmelak
- Nováček
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- franta
- Nováček
Central
Foki, mám stejný problém. Vše fungovalo, ale nešel elektrikou otevřít kufr. Klíčem ano. Tak jsem zkoušel zda dobře drží konektor u kufru a od té doby centrál nefunguje. Nejhorší je, že auto nejde zamknout ani klíčkem. Tak nevím, kde je problém? Mám na řídící jednotce velkou krabičku se třemi zásuvkami a obsazeny jsou dvě zadní (z pohledu od sedačky). To mám zkusit přehazovat konektory do té první? Nebo vypojit baterku (resetovat)? Nebo rovnou objednat nový modul? Díky za každou radu.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
to franta : ta krabicka s tema 3zasuvkama (2obsazene) je dalka , jinak se tam dava jeste mala krabicka na jeden konektor ale to je jen central . podle toho jak pises je problem v krabici , protoze cmelakovi central chodi jen mu nechodi dalka , jakmile tu krabici odpojis tak prestane zamykat i pres zamek . jinak ta krabicka nová je cca kolem 7000k . ale pozor na vrakovistich se objevili stejne krabicky ale na transita ale ty maji jine zapojeni a nechodi (uz jsem si taky jednu koupil) . takze kdyz z vrakace tak vyzkouset . není v tom imobiliser , staci jen prihlasit klic .
- franta
- Nováček
Zdárek Foki. Tak jsem se dnes konečně dostal na problém centrál a dálka. Nejde ani jedno. Velkou krabičku s třemi zdířkami a dvěma konektory jsem našel, ale tu menší na centrál nikoliv. A to jsem prolezl celé auto.
Problém je asi v tom, že je to amerika. Divné je také to, že jsem nenašel pojistku speciálně na centrál. Ta by přece měla být.
Ty myslíš, že není jiná šance, než že odešel modul? A nevíš, kde bych měl hledat modul na centrál?
Díky Franta
Problém je asi v tom, že je to amerika. Divné je také to, že jsem nenašel pojistku speciálně na centrál. Ta by přece měla být.
Ty myslíš, že není jiná šance, než že odešel modul? A nevíš, kde bych měl hledat modul na centrál?
Díky Franta
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele: