hodiny
- Blekota
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
hodinynove stoji cca 3000k . ale podivam se mozna bych tady dvoje nasel . cena 1000k
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- Frost
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
K té výměně..... musí se vyndat rádio, po jeho vyndání vznikne díra a za pravou a levou stranu díry lze panel uchopit a silou "vyrvat". Drží na 3 cvokách. Nahoře na stranách 2 a jeden uplně dole v ohybu. Potom vypojit lanka k topení a dráty ke klimě. Ještě kablik k zasuvce 12V a kabel k varovnym svetlum+hodiny. Hodiny drzi na 2 sroubech. Vyndaval sem to asi 100x když jsem potahoval panel carbonem.
Ford Focus 5dv 1.6 Ghia 00 Eibach+OZ Racing+Rieger+Brembo+K&N+MOMO
Frost Focus
Frost Focus
- wildman
- Nováček
Zdravim.
Takisto mi zacali odchadzat hodiny ... proste sa prestali zobrazovat niektore casti cislic. Trosku ma to mrzi, pretoze som Fika len teraz kupil a chcel by som sa preto spytat, ci to nemoze byt sposobene napr. teplom a ci sa to neda do normalu. 3000,- za nove sa mi este nechce davat. Ci je kupa novych hodin nevyhnutna?
Dix za odpoved...
Takisto mi zacali odchadzat hodiny ... proste sa prestali zobrazovat niektore casti cislic. Trosku ma to mrzi, pretoze som Fika len teraz kupil a chcel by som sa preto spytat, ci to nemoze byt sposobene napr. teplom a ci sa to neda do normalu. 3000,- za nove sa mi este nechce davat. Ci je kupa novych hodin nevyhnutna?
Dix za odpoved...
Ford Focus TrendX 1.4 Duratec 16V 59kW/80k 5 dvr Ocean blue
- veba
- Junior
A jeste jsi zapomel ze je panel přišroubovaný 4 sroubama v dire od radia, v kazdem rohu jedenFrost píše:K té výměně..... musí se vyndat rádio, po jeho vyndání vznikne díra a za pravou a levou stranu díry lze panel uchopit a silou "vyrvat". Drží na 3 cvokách. Nahoře na stranách 2 a jeden uplně dole v ohybu. Potom vypojit lanka k topení a dráty ke klimě. Ještě kablik k zasuvce 12V a kabel k varovnym svetlum+hodiny. Hodiny drzi na 2 sroubech. Vyndaval sem to asi 100x když jsem potahoval panel carbonem.

- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Tad
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele: