problemy s repro
- focussv
- Nováček
problemy s repro
zdravim. nejdu mi zadne repraky(original) a le vsetko je zapojene tak neviem v com je chyba. neviete mi niekto poradit?
Ford Focus combi 1.8 tddi 66kw/90ps 05/2002
- Tad
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
no nejslepší by asi bylo vyzkoušet v autě jiné rádio, protože bych to viděl na odpálenej koncovej zesilovač, to že by jsi odhulil všechny reproduktory mi připadá nepravděpodobný
edit: ale ještě předtím si proměř impedanci (odpor) reproduktorů a také musíš měřením vyloučit zkrat na kostru, aby jsi nezničil i to fungující rádio
edit: ale ještě předtím si proměř impedanci (odpor) reproduktorů a také musíš měřením vyloučit zkrat na kostru, aby jsi nezničil i to fungující rádio

- Tad
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Re: problemy s repro
jaj, já to přečetl že ŽÁDNÉ a ne zadní tak to sorryfocussv píše:zdravim. nejdu mi zadne repraky(original) a le vsetko je zapojene tak neviem v com je chyba. neviete mi niekto poradit?
- Tad
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
bylo by dobré napsat co máš za rádio, a každé rádio s výstupy na 4 repro musí mít možnost nastavení předek/zadek!!!:roll:focussv píše:na mojom radiu sa da nastavit len prava a lava strana. pred a zad sa mi neda nastavitchmelko píše:a nemáš radio nastavene len na predné repráky?
ta funkce se jmenuje FADER, myslim
- Tad
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
http://fordfocus.hostuju.cz/down.html
odtud si potahej návody k rádiu a ostatní věci, určitě tam najdeš i nastavení FADERu
odtud si potahej návody k rádiu a ostatní věci, určitě tam najdeš i nastavení FADERu

-
- Nováček
Re: problemy s repro
Cavec lidicky, Pred par dny mi prestali hrat oba zadni repraky v radiu je nastaveny vse jak ma byt. Menil jsem baterku tak jen doufam ze jsem je nejak neodpalil. Nevite nekdo v cem by mohl byt problem (FoFoII 2007)