Orig. radio 3000 trafic a multifunkce volantu
- Maja1985
- Nováček
Orig. radio 3000 trafic a multifunkce volantu
Zdravim vsechny, dnes jsem na tomto webu poprve a musim pochvalit, je tady spousty informací, ale zatim jsem se nesetkal s dotazem co by mohlo zpusobovat nekomunikaci multifunce a originálního radia...už mě napadlo že by mohl byt jen vypadnuty konektor z radia, jak ho jednoduše vytahnu abych mohl zjistit jestli je příčina pravě v tomto? diky za každou odpověd, mam fokuse chvili a zatim jsem velmi spokojenej 

- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Tad
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- kay
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Orig. radio 3000 trafic a multifunkce volantu
radio vytahovat nemusis... 3000 trafik nepodporuje dalkove ovladani pod volantem. tuto funci podporuji az radia 5000 a vys.Maja1985 píše:Zdravim vsechny, dnes jsem na tomto webu poprve a musim pochvalit, je tady spousty informací, ale zatim jsem se nesetkal s dotazem co by mohlo zpusobovat nekomunikaci multifunce a originálního radia...už mě napadlo že by mohl byt jen vypadnuty konektor z radia, jak ho jednoduše vytahnu abych mohl zjistit jestli je příčina pravě v tomto? diky za každou odpověd, mam fokuse chvili a zatim jsem velmi spokojenej
jinak radio vyndas pomoci 4 hrebiku. pichnes je do tech direk, zatlacis smerem doprostred a zatahnes za radio a jde to lehce ven...
Ford Focus 1.6 16V Hatchback, 5dv., rv 2000, zelena metaliza

- Tad
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
zatlačíš směrem ven z autakay píše:radio vytahovat nemusis... 3000 trafik nepodporuje dalkove ovladani pod volantem. tuto funci podporuji az radia 5000 a vys.Maja1985 píše:Zdravim vsechny, dnes jsem na tomto webu poprve a musim pochvalit, je tady spousty informací, ale zatim jsem se nesetkal s dotazem co by mohlo zpusobovat nekomunikaci multifunce a originálního radia...už mě napadlo že by mohl byt jen vypadnuty konektor z radia, jak ho jednoduše vytahnu abych mohl zjistit jestli je příčina pravě v tomto? diky za každou odpověd, mam fokuse chvili a zatim jsem velmi spokojenej
jinak radio vyndas pomoci 4 hrebiku. pichnes je do tech direk, zatlacis smerem doprostred a zatahnes za radio a jde to lehce ven...

- kay
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
tim smerem si nejsem nikdy jisty.Tad píše:
zatlačíš směrem ven z auta![]()
![]()

Ford Focus 1.6 16V Hatchback, 5dv., rv 2000, zelena metaliza