Klicek s dalkovym ovladanim

Karoserie, světla, lak ...
Moderátor:ZaQik
vencaxxx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Klicek s dalkovym ovladanim

Příspěvek od vencaxxx » 11.07.2007 11:55

Prosim o radu. Nedavno jsem koupil Focuse Kombi 2001 a mam k nemu 2 klice, jeden s dalkovym a jeden normalni. Problem je ze u dalkoveho nefunguje jedno tlacitko (otevirani kufru). Koukal jsem dovnitr a chybi tam ten jeden mikrospinac. Da se tohle nejak opravit? Byl jsem ve fordu a za novy klicek chteli pres 3000, coz se mi teda zda moc. + preprogramovani a vybrouseni. Neda se treba koupit neoriginal dalkovy ovladac a nechat ho jenom preprogramovat? Diky za rady.

Dany
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dany » 11.07.2007 12:26

Tak v prvé řadě zkus nejdřív "hledat" :wink: o klíčích a dálkačích je tu toho dost.
2: mačkal jsi to tlačítko na otevírání kufru dvojklikem?
Ford Focus 1,6 16V Zetec 99 Silver
Obrázek

ClairVOYanT
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ClairVOYanT » 11.07.2007 12:57

o vymene mikrospinacu nepsal nikdo - hledal jsem to tu uz skoro pred rokem, pac ja treba mam tlacitko pro zamykani auta vybehane a nefunkcni. Potreboval bych ho nahradit nejakym novym, ale nikdo mi neporadil co s tim. Tak jsem to prestal resit a zamykam rucne ;-).

jirkah
Nováček
Nováček

Příspěvek od jirkah » 11.07.2007 13:46

ClairVOYanT píše:o vymene mikrospinacu nepsal nikdo - hledal jsem to tu uz skoro pred rokem, pac ja treba mam tlacitko pro zamykani auta vybehane a nefunkcni. Potreboval bych ho nahradit nejakym novym, ale nikdo mi neporadil co s tim. Tak jsem to prestal resit a zamykam rucne ;-).
Koupit a nechat namontovat nějaký univerzální dálkáč, investice nějakých 1000Kč, samozřejmě to nebude chodit pře origo klíč, ale to moc nevadí,ne? A když se dálkáč ochodí je to pak investice kolem 200Kč, ale většinou jsou v balení 2 kusy, takže no problemo. Zkus se poptat na levnealarmy.cz, myslím že dodávají k focusu i popis přípojných bodů.

silverwolf
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silverwolf » 11.07.2007 15:45

Dany píše:Tak v prvé řadě zkus nejdřív "hledat" :wink: o klíčích a dálkačích je tu toho dost.
2: mačkal jsi to tlačítko na otevírání kufru dvojklikem?
jj. Zkus nejdřív radu Danyho - dvakrát zmáčknout za sebou :wink:
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník
Obrázek

Skubi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skubi » 11.07.2007 16:56

já mám někdy ten dvojklik tak rychlý, že se mi to otevře až na třetí kliknutí :wink:
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car
Obrázek
Obrázek
Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

silverwolf
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silverwolf » 11.07.2007 16:59

Skubi píše:já mám někdy ten dvojklik tak rychlý, že se mi to otevře až na třetí kliknutí :wink:
No, taky je tam stanovený čas myslím do 3 sekund, aby to stihlo jednak čidlo a taky důchodci. Postupem času to taky jistě oceníš :lol: :lol:
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník
Obrázek

Dany
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dany » 11.07.2007 17:07

Když jsem si pořídil fofana, tak jsem měl stejnou závadu jako teďkom vencaxxx, tak mě to jen tak napadlo. Pokud se ti poštěstí, závada bude odstraněna zdarma. :D
Obrázek

vencaxxx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Diky za rady

Příspěvek od vencaxxx » 11.07.2007 19:40

No dvojklik nic resit nebude, protoze jak jsem psal, chybi tam ten mikrospinac, jsou to takovy dva plisky a plastovej cudlik, takze jedina moznost je sebrat to z jinyho mikrospinace, treba z otevirani dveri, takze budu moct otevirat kufr, ale ne cely auto. Myslim ze by se to dalo vyresit tim neoriginal centralem, ale vubec nevim po cem bych se mel teda divat v e-shopech, jediny co jsem zahlidnul byly nahradni dalkovy ovladace, ktery se snad daly nejak naprogramovat, ale vzhledem k tomu ze o tyhle problematice nic nevim se ptam na rady...

EL
Junior
Junior

Příspěvek od EL » 11.07.2007 19:44

Někde tu byl odkaz na náhradní mikrospínač do DO.
Ford Focus combi 1.8 TDCI 85 kW, 2002, silver

vencaxxx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vencaxxx » 11.07.2007 19:57

EL píše:Někde tu byl odkaz na náhradní mikrospínač do DO.
Tak ten jsem bohuzel nenasel :-(

Dany
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Re: Diky za rady

Příspěvek od Dany » 11.07.2007 20:55

vencaxxx píše:No dvojklik nic resit nebude, protoze jak jsem psal, chybi tam ten mikrospinac, jsou to takovy dva plisky a plastovej cudlik, takze jedina moznost je sebrat to z jinyho mikrospinace, treba z otevirani dveri, takze budu moct otevirat kufr, ale ne cely auto. Myslim ze by se to dalo vyresit tim neoriginal centralem, ale vubec nevim po cem bych se mel teda divat v e-shopech, jediny co jsem zahlidnul byly nahradni dalkovy ovladace, ktery se snad daly nejak naprogramovat, ale vzhledem k tomu ze o tyhle problematice nic nevim se ptam na rady...
Ježíš soráč, špatně jsem tě pochopil.
Na fóru jsem našel tento http://www.conrad.cz/Search.asp?OrderNu ... &x=19&y=10
šikula od fochu by to tam mohl napasovat. Kdosi to tam tehdy dával na DO od Mondea.
http://ford-focus.cz/modules.php?name=F ... sp%EDna%E8
Obrázek

vencaxxx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vencaxxx » 11.07.2007 21:33

Dany píše:
vencaxxx píše:No dvojklik nic resit nebude, protoze jak jsem psal, chybi tam ten mikrospinac, jsou to takovy dva plisky a plastovej cudlik, takze jedina moznost je sebrat to z jinyho mikrospinace, treba z otevirani dveri, takze budu moct otevirat kufr, ale ne cely auto. Myslim ze by se to dalo vyresit tim neoriginal centralem, ale vubec nevim po cem bych se mel teda divat v e-shopech, jediny co jsem zahlidnul byly nahradni dalkovy ovladace, ktery se snad daly nejak naprogramovat, ale vzhledem k tomu ze o tyhle problematice nic nevim se ptam na rady...
Ježíš soráč, špatně jsem tě pochopil.
Na fóru jsem našel tento http://www.conrad.cz/Search.asp?OrderNu ... &x=19&y=10
šikula od fochu by to tam mohl napasovat. Kdosi to tam tehdy dával na DO od Mondea.
http://ford-focus.cz/modules.php?name=F ... sp%EDna%E8
Tak to asi taky nepomuze, nenasel jsem tam ani jedno tlacitko co by aspon trochu (technologicky a rozmerove) odpovidalo tomu v dalkovem ovladaci. Takze asi nezbyde nez sehnat ten neoriginalni dalkovy central. Mohl by mi nekdo alespon poradit jaky?

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 11.07.2007 22:37

pokud pojedes na krivku tak ti muzu prodat jine dalkove s naprogramovanim za 1500
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

jirkah
Nováček
Nováček

Příspěvek od jirkah » 11.07.2007 22:44

Zkus http://www.levnealarmy.cz a vyber si dálkové ovládání jaké chceš, ale aby mělo výstup na odskok kufru. Jinak u každého DO mají poradnu, kde se můžeš zeptat, jestli je pro FoFo vhodné. Jinak mám zkušenost s Jablotronem Cl-305 click. Máme ho namontovaný na Fiestě(2006) a funguje stejně jako origo. Jinak doporučuji nechat instalaci na odborníkách. S Fiestou se dřel profík celé odpoledne.

Odpovědět

Zpět na „Karoserie“