Klicek s dalkovym ovladanim
- vencaxxx
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Klicek s dalkovym ovladanim
Prosim o radu. Nedavno jsem koupil Focuse Kombi 2001 a mam k nemu 2 klice, jeden s dalkovym a jeden normalni. Problem je ze u dalkoveho nefunguje jedno tlacitko (otevirani kufru). Koukal jsem dovnitr a chybi tam ten jeden mikrospinac. Da se tohle nejak opravit? Byl jsem ve fordu a za novy klicek chteli pres 3000, coz se mi teda zda moc. + preprogramovani a vybrouseni. Neda se treba koupit neoriginal dalkovy ovladac a nechat ho jenom preprogramovat? Diky za rady.
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- jirkah
- Nováček
Koupit a nechat namontovat nějaký univerzální dálkáč, investice nějakých 1000Kč, samozřejmě to nebude chodit pře origo klíč, ale to moc nevadí,ne? A když se dálkáč ochodí je to pak investice kolem 200Kč, ale většinou jsou v balení 2 kusy, takže no problemo. Zkus se poptat na levnealarmy.cz, myslím že dodávají k focusu i popis přípojných bodů.ClairVOYanT píše:o vymene mikrospinacu nepsal nikdo - hledal jsem to tu uz skoro pred rokem, pac ja treba mam tlacitko pro zamykani auta vybehane a nefunkcni. Potreboval bych ho nahradit nejakym novym, ale nikdo mi neporadil co s tim. Tak jsem to prestal resit a zamykam rucne.
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jj. Zkus nejdřív radu Danyho - dvakrát zmáčknout za sebouDany píše:Tak v prvé řadě zkus nejdřív "hledat"o klíčích a dálkačích je tu toho dost.
2: mačkal jsi to tlačítko na otevírání kufru dvojklikem?

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
já mám někdy ten dvojklik tak rychlý, že se mi to otevře až na třetí kliknutí 

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
No, taky je tam stanovený čas myslím do 3 sekund, aby to stihlo jednak čidlo a taky důchodci. Postupem času to taky jistě oceníšSkubi píše:já mám někdy ten dvojklik tak rychlý, že se mi to otevře až na třetí kliknutí

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.

- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- vencaxxx
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Diky za rady
No dvojklik nic resit nebude, protoze jak jsem psal, chybi tam ten mikrospinac, jsou to takovy dva plisky a plastovej cudlik, takze jedina moznost je sebrat to z jinyho mikrospinace, treba z otevirani dveri, takze budu moct otevirat kufr, ale ne cely auto. Myslim ze by se to dalo vyresit tim neoriginal centralem, ale vubec nevim po cem bych se mel teda divat v e-shopech, jediny co jsem zahlidnul byly nahradni dalkovy ovladace, ktery se snad daly nejak naprogramovat, ale vzhledem k tomu ze o tyhle problematice nic nevim se ptam na rady...
- vencaxxx
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Diky za rady
Ježíš soráč, špatně jsem tě pochopil.vencaxxx píše:No dvojklik nic resit nebude, protoze jak jsem psal, chybi tam ten mikrospinac, jsou to takovy dva plisky a plastovej cudlik, takze jedina moznost je sebrat to z jinyho mikrospinace, treba z otevirani dveri, takze budu moct otevirat kufr, ale ne cely auto. Myslim ze by se to dalo vyresit tim neoriginal centralem, ale vubec nevim po cem bych se mel teda divat v e-shopech, jediny co jsem zahlidnul byly nahradni dalkovy ovladace, ktery se snad daly nejak naprogramovat, ale vzhledem k tomu ze o tyhle problematice nic nevim se ptam na rady...
Na fóru jsem našel tento http://www.conrad.cz/Search.asp?OrderNu ... &x=19&y=10
šikula od fochu by to tam mohl napasovat. Kdosi to tam tehdy dával na DO od Mondea.
http://ford-focus.cz/modules.php?name=F ... sp%EDna%E8
- vencaxxx
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak to asi taky nepomuze, nenasel jsem tam ani jedno tlacitko co by aspon trochu (technologicky a rozmerove) odpovidalo tomu v dalkovem ovladaci. Takze asi nezbyde nez sehnat ten neoriginalni dalkovy central. Mohl by mi nekdo alespon poradit jaky?Dany píše:Ježíš soráč, špatně jsem tě pochopil.vencaxxx píše:No dvojklik nic resit nebude, protoze jak jsem psal, chybi tam ten mikrospinac, jsou to takovy dva plisky a plastovej cudlik, takze jedina moznost je sebrat to z jinyho mikrospinace, treba z otevirani dveri, takze budu moct otevirat kufr, ale ne cely auto. Myslim ze by se to dalo vyresit tim neoriginal centralem, ale vubec nevim po cem bych se mel teda divat v e-shopech, jediny co jsem zahlidnul byly nahradni dalkovy ovladace, ktery se snad daly nejak naprogramovat, ale vzhledem k tomu ze o tyhle problematice nic nevim se ptam na rady...
Na fóru jsem našel tento http://www.conrad.cz/Search.asp?OrderNu ... &x=19&y=10
šikula od fochu by to tam mohl napasovat. Kdosi to tam tehdy dával na DO od Mondea.
http://ford-focus.cz/modules.php?name=F ... sp%EDna%E8
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- jirkah
- Nováček
Zkus http://www.levnealarmy.cz a vyber si dálkové ovládání jaké chceš, ale aby mělo výstup na odskok kufru. Jinak u každého DO mají poradnu, kde se můžeš zeptat, jestli je pro FoFo vhodné. Jinak mám zkušenost s Jablotronem Cl-305 click. Máme ho namontovaný na Fiestě(2006) a funguje stejně jako origo. Jinak doporučuji nechat instalaci na odborníkách. S Fiestou se dřel profík celé odpoledne.