jsem uplnym novackem a jsem unesen kolik ma Focus u nas fandu . Brzy budu mezi vami a fakt se tesim! Sam jsem si toto auto otestoval a rozhodl se pro jeho koupi.
Bohuzel, nejsem automechanik. Absolutne netusim zda neco nekde ma ci nema byt a tak bych se rad zeptal:
JAK KOUPIT Focuse?
Auto, ktere hodlam koupit, je Ford Focus 9/2003, 70t km najeto, motor 1.8TDCi, kombik, bily a vybaveni GHIA. Cena je pres 200000,-

Co bych mel, resp. co by mel clovek kupujici takove auto vedet, kam se podivat, za co zatahat a pripadne na cem trvat?
Muj kousek bude mit klady:

1rok zaruku (na vsechno)
servisni knizku
kupuju pres znameho z firmy co ma nekolik kladnych referenci v mem okoli
A taky zapory:

nehraje radio, pouze CD. Antena je asi urvana
prava okynka nefunguji, nejdou ovladat. Leva bezi na 100%
viditelne zadni dvere malinko krive nasazene, jsou videt ruzne mezery vuci karoserii
levy zadny bok kytovany a perfektne pak prebarveny (fakt problem to najit kdyz i o tom clovek vi)
par "tuknuti" v laku, sem-tak malickaty skrabnuti
mlzi leve svetlo
Jizda:

Jizdne me auto prekvapilo. Jede super, ostre brzdy. Obute elektrony maji na sobe znat jedno nebo dve spatne parkovani. Auto po vytoceni po 3000ot/min leti jak raketa, nekouri. V obci, na rychlostni stupen 3, pri 40km/h po zmacknuti plynu hned zabira a za chvilicku mam plnou energii na predjeti. To vse pri zapnute klimatizaci. Tu jsem brzy vypnul, zmrznul bych.
Hodne jsem prochazel a prochazim toto forum, je uzasne, ale budu rad kdyz napise i relativne banalni postrehy nebo doporuceni.
Jinak diky vsem a velky dik lidem co tento web tvori/zalozili. Standa