množství alkoholu v krvi
- NEEO
- Test driver

množství alkoholu v krvi
Dneska v autosalonu na Primě v testu nealko. piva.Tak až po vypití 7 pivek nadejcháte 0,2 promile.Já jich měl včera 5 a v pohodě.Jakoupak máte zkušenost Fofáci 
- Zakus
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Ten kdo pije pivo, ví že birell nemá s pivem nic společného a pivo nevidělo ani z ledadla.Obake píše:Taky to to piju jen na žízeňrozhodně ne na chuť
![]()
-
petulka
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
V Černohorském pivovaru začali v květnu produkovat rovněž nealko pivo. Dělá se novou metodou prý z opravdového piva. Oddestilují z něj alkohol a jako vedlejší produkt vzniká něco jako pivní likér. Vozí to destilovat do Prahy, nechtějí zatím tak drahé zařízení kupovat. Výsledkem je nápoj vzhledem připomínající pivo, má 0,0 % alkoholu, stáčí ho do sudů a tak si jej můžete dát i točené, má krásnou pěnu a ta dlouho drží. A chuť ???? Bléééééé, žádná
Nejhorší birell, který znám.......
-
Wolf2
To jsi asi ještě nepil ostatní nealko piva ,to jsou ještě horší patoky než Birell. Birell byl vyhlášený jeden z nejlepších nealko piv. A je lepší když někam přijedeš autem a máš pokračovat si dát radši Birell ,než nějakej sladkej patok ,třeba Colu a td. A taky bych tě chtěl vidět jak si dáš svůj orosenej BudvárekDany píše:Ten kdo pije pivo, ví že birell nemá s pivem nic společného a pivo nevidělo ani z ledadla.Obake píše:Taky to to piju jen na žízeňrozhodně ne na chuť
![]()
Je to fakt jen na akutní uhašení žízně a né na vychutnávání. Nedávno mě žena řekla, že je to úplně stejné a nevidí rozdíl. Dal jsem jí ochutnat svůj orosený Budvar a okamžitě mi dala za pravdu. Ten birell se jí potom tak zhnusil, že ho ani nedopila.
- Dany
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Zakus
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- ClairVOYanT
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Pratele, zkousel z vas nekdo nealko Stellu? http://www.fehas.cz/cs/sportovkabowling ... oisnealko/ to me chutna vic nez birel ... Ale birel na uhaseni zizne de.
Jo a jeste nekteri z nas na poslednim sraze v praze meli nealko Zlateho bazanta - to je kentus! A jeste sem si koupil dva a oba vypil v domeni, ze ta pachut zmizne a bude to OK. A ono nic.
Jo a jeste nekteri z nas na poslednim sraze v praze meli nealko Zlateho bazanta - to je kentus! A jeste sem si koupil dva a oba vypil v domeni, ze ta pachut zmizne a bude to OK. A ono nic.
- Dany
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Magic
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Je to fakt bažant, smrdí to jak sviňa. Nejlepší je Birell a Staropramen. Dokážu vypít klidně i 5-7 za podvečer - večer v hospodě u dobré zábavy a stolního fotbálku. Rekord je něco přes 10 a střídal sem to a ráno mi bylo divně, jak kdybych chlastal, ale zase ne zle.
Ford Focus hatchback 1,6 16V ZETEC 74kW, r.v. 99/00 v provozu, moondust silver