Palubný počítač - dodatočná montáž

Interier, sedačky, palubní deska ...
Moderátor:ZaQik
Odpovědět
tapa
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Palubný počítač - dodatočná montáž

Příspěvek od tapa » 04.06.2007 22:58

Chtel jsem se zeptat jak je to s montazi palubniho pc!Jestli je kabelaz uz natahnuta nebo jse musi natahovat.Myslim to na fokuse roku 99 3dv
Ford Focus 2,0 16v 1999,Goodyear Eagle F1 Asymmetric † † †

Obrázek

bjuty
Pokročilý
Pokročilý

Re: Palubni PC

Příspěvek od bjuty » 04.06.2007 23:02

tapa píše:Chtel jsem se zeptat jak je to s montazi palubniho pc!Jestli je kabelaz uz natahnuta nebo jse musi natahovat.Myslim to na fokuse roku 99 3dv
http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... E8%EDta%E8
Mondeo GHIA, kombi, black, 2.0 TDCi, 96kW, 2005

MartinFocus
Nováček
Nováček

Palubní počítač problém

Příspěvek od MartinFocus » 07.06.2007 22:12

Zdarec chlapi. Dneska jsem měl poprvé menší problémek s PC. Při jízdě jsem si všiml, že mi nesvítí ( nefunguje). Po zastavení a vypnutí motoru a opětovném nastartování je vše OK. Setkal jste se s tím někdo? Nebo to mám brát jako klasické mouchy počítačů i stolních??? :lol:
Focus Combi, 1,8 tddi, GHIA, r.v. 2000

Obrázek

ferdys
Nováček
Nováček

Re: Palubní počítač problém

Příspěvek od ferdys » 08.06.2007 13:51

MartinFocus píše:Zdarec chlapi. Dneska jsem měl poprvé menší problémek s PC. Při jízdě jsem si všiml, že mi nesvítí ( nefunguje). Po zastavení a vypnutí motoru a opětovném nastartování je vše OK. Setkal jste se s tím někdo? Nebo to mám brát jako klasické mouchy počítačů i stolních??? :lol:
Zdarec,
setkal jsem se s tím samým a dost jsem se vylekal. Reagoval jsem úplně stejně a chodí dále bez problémů. Jednou se mi dokonce stalo, že jsem se přepnul na zbývající dojezd a jenom probliklo číslo a pak prázdný display. Když jsem ho procvakal dokola už tam byla správná hodnota. Nevím v jakých intervalech BC přepočítává, asi jsem ho zrovna přepínal v pilné práci. Beru to jako mouchu počítačů :-)
Ford Focus C-MAX 100kW, 2,0 TDCI 2006

misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Re: Palubní počítač problém

Příspěvek od misoo » 08.06.2007 15:01

MartinFocus píše:Zdarec chlapi. Dneska jsem měl poprvé menší problémek s PC. Při jízdě jsem si všiml, že mi nesvítí ( nefunguje). Po zastavení a vypnutí motoru a opětovném nastartování je vše OK. Setkal jste se s tím někdo? Nebo to mám brát jako klasické mouchy počítačů i stolních??? :lol:
jasne, staci vystupit a znova nastupit ! klasika ako win... :lol:

Odpovědět

Zpět na „Interier“