Já to dělal bez nějakých větších zkušeností a zvládnul jsem to doma bez zvedáku jen na heverech a podpěrách.Jde to normálně spodem.Jen řízení tam trochu dělalo obtíže nejlepší je ho zavěsit po odšroubování na 2 kusy drátu a hotovo.A postup bych zjednodusil takto.
- zvednout auto
- sundat kola, odsroubovat a vyklepnout čepy řízení z těhlice
- odsroubovat a odpojit tyčky stabilizátoru od tlumičů
- povolit a vyklepnout spodní kuláky z těhlice
- odmontovat řízení z napravnice a zavěsit (tady sem musel trochu improvizovat protože sem se nemohl dostat k šroubům co drží řízení k nápravnici tak jsem odpojil řízení od volantu, spustil celou napravnici níž i s řízením , co mi jen hadice co vedou k řízení dovolili.A pak už sem se k těm šroubům dostal a povolil.Řízení jsem pak zavěsil na dráty.
- pak už jen zbývá povolit všechny šrouby co drží napravnici ke kastli a spustit dolů.Teda pokud si to už neudělal kvůli těm šroubům co drží řízení k nápravnici jako já.
- montáž v logicky v opačném pořadí zpět.
Co se nářadí týče tak to chce kvalitní nástavce a pořádnou trubku na prodloužení páky.A taky nástavec kterej se neohne.Ty šrouby tam sou zarezlí a mohly by zlobit.Ale já sem je s uvolnovacem šroubů a hodně dlouhou trubkou povolil všechny líp než sem čekal.Pak ještě pevný nervy a hodně štěstí a trochu přemýšlení.
edit: ještě sem zapomněl že je k nápravnici uchycený zadní silentblok motoru.Ten samozřejmě taky odsroubovat, ale to člověka napadne.