Ford TIS - problém
- PedroH
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Ford TIS - problém
Ahojte, zkusím se zeptat, zda mi neporadíte...Mám Ford TIS do r.2003 a teď když ho rozjedu, dám jakoukoliv volbu, vyberu z nabídky, tak když by se měla spustit, tak mi to hlásí, že "vložte update Ford TIS - edici leden 2004" - samozřejmě v angličtině. Nevíte náhodou jak z toho? Předtím to normálně fungovalo. díky předem... 

- Vlada
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- PedroH
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Aby som nezakladal nove tema. Mam Microcat ale nechce mi najst VIN, aj ked mam cracknutu verziu.
Dalsia vec - v katalogu som si nahodne kontroloval polozky z posledneho servisu u Forda. Nieco naslo a nieco nie. Hladal som podla cisla polozky z faktury, malo by vyhodit nazvo komponentu.
P.S. Nema niekto nahodou nejaky manual, co kde haldat, ako s tym pracovat ???
Dalsia vec - v katalogu som si nahodne kontroloval polozky z posledneho servisu u Forda. Nieco naslo a nieco nie. Hladal som podla cisla polozky z faktury, malo by vyhodit nazvo komponentu.
- PedroH
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Manual nemam, ale jak jsem se v tom hrabal (když mi to ještě šlo), tak jednoduše zkus Help - najdi si v tématech nápovědy co potřebuješ a je to - jen anglickyKUTAC píše:Aby som nezakladal nove tema. Mam Microcat ale nechce mi najst VIN, aj ked mam cracknutu verziu.

- Ahmed
- Test driver
Ten VIN v Microcatu nefunguje nikomu pokud vim, jenom fokimu, ale ten ma jiny nez my.KUTAC píše:Aby som nezakladal nove tema. Mam Microcat ale nechce mi najst VIN, aj ked mam cracknutu verziu.
- Vodik
- Nováček
to PedroH a Vodik: potrebujes nainstalovat virtualnu mechaniku (DAEMON tools alebo CLONE CD). Potom, ak ju mas na liste vpravo dole, kliknes pravym a das "Mount image" a hodi ta to do adresarov PC. Odtial naskaces na folder, kde mas ulozeny Microcat a otvoris druhe CD. Tak to mas akoby vlozene do virtualnej mechaniky a je to podpora pre pracu s Microcatom.
Skratka ked hrajes nejaku hru, takisto potrebujes, aby si v mechanike mal CD, bez ktoreho by ti to neslo.
Neviem, ci to je zrozumitelne, ale snazil som sa
Skratka ked hrajes nejaku hru, takisto potrebujes, aby si v mechanike mal CD, bez ktoreho by ti to neslo.
Neviem, ci to je zrozumitelne, ale snazil som sa

- Alonso68
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
To Kutac: Problém bude v tom, že nemá na disku soubor ***.iso, ale již vypálené DVD. V tomhle mu bude virtuální mechanika na nic.
To PedroH: zkusil bych změnit datum na compu. Kdysi jsme měli ve firmě manuály na DVD, které se po určitém datu zablokovaly a nešly spustit, bylo nutné koupit novější verzi. Při nastavení staršího data na compu se normálně spustily.
To PedroH: zkusil bych změnit datum na compu. Kdysi jsme měli ve firmě manuály na DVD, které se po určitém datu zablokovaly a nešly spustit, bylo nutné koupit novější verzi. Při nastavení staršího data na compu se normálně spustily.
FF Combi 1.6 16V 2004 Silver
C-max 1,6 benzin 2009 Blue
Škoda Yeti 1,4 TSI 2012
C-max 1,6 benzin 2009 Blue
Škoda Yeti 1,4 TSI 2012
- PedroH
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Změnit datum bylo to první, co mě napadlo, ale bohužel to nefunguje - dělá to pořád. Štve mě, že nejdou vytáhnout ty schémata - je to v jejich nějaké databázi, kterou nemůžu rozjet v žádném programu...Alonso68 píše:To Kutac: Problém bude v tom, že nemá na disku soubor ***.iso, ale již vypálené DVD. V tomhle mu bude virtuální mechanika na nic.
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no a kdyby jsi mu dal link, tak by to bylo úplně nejlepšíMiky píše:Tak si stahni verzi 2.7 z r. 2004, ta funguje.

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Miky
- Nováček
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- siki
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
2Jasio
Po připojení image v DT si otevři (v Tot.Comm. nebo v průzkumníkovi) tu virtuální mechaniku a spusť soubor Install.exe .
Spustí se ti instalace - tak nainstaluj , nechej připojené iso v DT a program pak spusť souborem
View32.exe ,který se ti objeví v adresáři kde jsi nainstaloval program . Třeba C:\Tis\programs\View32.exe.
Po istalaci má složka s TISem kolem 53MB . Není třeba měnit datum. Další spuštění TISu vždy : připoj .iso a spusť
View32.exe .
Po připojení image v DT si otevři (v Tot.Comm. nebo v průzkumníkovi) tu virtuální mechaniku a spusť soubor Install.exe .
Spustí se ti instalace - tak nainstaluj , nechej připojené iso v DT a program pak spusť souborem
View32.exe ,který se ti objeví v adresáři kde jsi nainstaloval program . Třeba C:\Tis\programs\View32.exe.
Po istalaci má složka s TISem kolem 53MB . Není třeba měnit datum. Další spuštění TISu vždy : připoj .iso a spusť
View32.exe .

Ford Focus 1.6 HB 2001