mám tady aktuálně ZÁHADU s podsvícením celé palubky / Focus Mk I. 1,8 TdCi r.v. 2004 / verze Ghia

Je to modernejší podsvícení přístrojového panelu s jemnější grafikou po faceliftu.
1. po nastartovani celé podsvicení funguje bez problemu na 100%.
Po cca 1-2min. cele podsvícení zhasne (budiky, středový panel i radio). Až na to podsvícení funguje všechno normálně funguje, jako kdyz máte jen vypnutý světla.
2. pokud opakovaně vypnu výpínač světel do nuly a pak zase na potkavačky, tak se vše vždycky hned rozsvítí.
Ale po chvili to zase zhasne. Je jedno zda auto jede nebo stojí na místě nebo má vypnutý motor.
3. Přijde mě jako kdyby nějaký spínač po chvíli vypnul obvod osvětlení, nebo se vybil nejaký kondenzátor co to celé udržuje rozvícené. To je ale asi ptakovina

Vypínač světel je u modelu Ghia vybaven reostatem na upravu intenzity podsvícení palubky.
Jinakdocela fajn věcicka napr. v noci na dalnici to nastavíte na menší intenzitu a tolik to nedráždí oči.
4. volal jsem do Fordu k Frolíkovi i Fokimu a nikdo to nezna??? Neměl nekdo z vás tenhle problem?
P.S.
prohledaval jsem dlouho forum a nic jsem nenasel, tak doufám, že zakládám toto téma smysluplně
Kolegové prosim poradte, nikdo zatím neví co s tím

Zdravi vsechny mechaniky, servismany a domaci garazisty
Milos