Zkrácení šaltr páky
- Benosef1
- Nováček
Zkrácení šaltr páky
Potřeboval bych zkratit saltr paku ale nevim jak ji vyndat. Dik za rady
- laser
- Nováček
Já mám v autě opěrku a výška řadičky je akorát.
Focus combi, 1,6, 74 kw, rv.2014,
[img:n8o74c0w]https://www.focus.kvalitne.cz/.gif[/img:n8o74c0w]
[img:n8o74c0w]https://www.focus.kvalitne.cz/.gif[/img:n8o74c0w]
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Brácha si řadičku řezal listem z pilky na železo, páč se mu tam celá nevlezla. Sice to neměl dvakrát ostrý, ale 20min si s tím hrál. Akorát měl z toho dořezané pracky.Fuks píše:Zkrátil jsem ji přímo v autě. Akorát jsem utěsnil kulisu hadrem, aby mi tam nic nenapadalo a bylo, ale flexou néééé

-
- Zkušený
Řezal jsem to plátkem na nerez ocel, ale i tak to dalo práci. Je to fakt pěknej materiál, ale dá se to uříznout v autě. Akorát se musí ucpat hadrem kulisa.Dany píše:Brácha si řadičku řezal listem z pilky na železo, páč se mu tam celá nevlezla. Sice to neměl dvakrát ostrý, ale 20min si s tím hrál. Akorát měl z toho dořezané pracky.Fuks píše:Zkrátil jsem ji přímo v autě. Akorát jsem utěsnil kulisu hadrem, aby mi tam nic nenapadalo a bylo, ale flexou néééémusel to být nějaký tvrdý matroš.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
já teda tyhle úpravy moc nechápu. Povětšinou mám v hlavě, že to auto budu chtít jednou prodat a mám zkušenost, že čím více neorig. dílů a úprav, tím hůř je pak auto prodejný. Navíc řadící páka mně přijde vysoká akorát. Jestli ti přijde, že máš širokej rozsah pohybů do strany, možná by stačilo vyměnit nějaký bazmeky, co šajtrpáku vrací do původní polohy..
Ford Focus 1.6 16V Combi Viva, cosmic-silver met., r.v. 2004
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jsem stejného názoru, ale přecejen je to každého věc. Já jí taky mám ve stejné rovině z opěrkou, jak už tu někdo psal a jsem spokojenej. Dloůhá mi nepříjde.Foqus píše:já teda tyhle úpravy moc nechápu. Povětšinou mám v hlavě, že to auto budu chtít jednou prodat a mám zkušenost, že čím více neorig. dílů a úprav, tím hůř je pak auto prodejný. Navíc řadící páka mně přijde vysoká akorát. Jestli ti přijde, že máš širokej rozsah pohybů do strany, možná by stačilo vyměnit nějaký bazmeky, co šajtrpáku vrací do původní polohy..

-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Řezat pilkou???
)))))) Tak to byl odvážnej už když na to jen pomyslel!!!
Nejlépe jak napsal už Foki-vyndat a říznout venku.Vyndaná je do 5minut když se flákáš. Ale spíš nechápu jedno - dráhy řazení zůstanou stejné. Zkrátí se jen pohyb ruky, ale ne o tolik abych se s tímhle dřel.
To už bych spíš zkusil sehnat někoho kdo by mi udělal celé kratší řazení.

Nejlépe jak napsal už Foki-vyndat a říznout venku.Vyndaná je do 5minut když se flákáš. Ale spíš nechápu jedno - dráhy řazení zůstanou stejné. Zkrátí se jen pohyb ruky, ale ne o tolik abych se s tímhle dřel.
To už bych spíš zkusil sehnat někoho kdo by mi udělal celé kratší řazení.