dosah dálk. ovl. centrálu
- mosad
- Junior
dosah dálk. ovl. centrálu
Ahojte všichni. V pátek sem se stal, doufám, dalším šťastným majitelem Fíka. Než sem se pro něj rozhodl sledoval sem tři měsíce tohle forum a nakonec právě to rozhodlo, že koupím Ford. Původně jsem zvažoval ještě Xantii.
Dotaz je následující: na jakou vzdálenost vám funguje dálkové ovládání centrálu a otvírání kufru? Já musím být tak maximálně metr od auta a ještě se trefit. Nevím ale přesně kam. U dveří to vypadá jako někam ke klice a na kufru někam do míst zámklu. Tlačítko musím držet tak 2 vteřiny. Přišlo by mi ale logické, že signál vede celá karoserie ? Tak mě napadlo, jestli není slabá baterka v klíčku. Díky za vaše rady, postřehy a zkušenosti.
Dotaz je následující: na jakou vzdálenost vám funguje dálkové ovládání centrálu a otvírání kufru? Já musím být tak maximálně metr od auta a ještě se trefit. Nevím ale přesně kam. U dveří to vypadá jako někam ke klice a na kufru někam do míst zámklu. Tlačítko musím držet tak 2 vteřiny. Přišlo by mi ale logické, že signál vede celá karoserie ? Tak mě napadlo, jestli není slabá baterka v klíčku. Díky za vaše rady, postřehy a zkušenosti.
- 4100
- Nováček
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- romosch
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- mosad
- Junior
Tak jsem zpět. Díky za rady. Tak trochu sem na tu baterku sázel, ale nevěděl sem jaký by měl být zhruba ten dosah. Hned zítra jí koupím. Je to tak 150 korun, jak sem koukal.
Jinak klid - s tajnýma z Izraele nemám nic společného, je to odvozenina z mého příjmení. Co se silver skupiny týká - přiznávám, že přesně nevím o co jde, ale že je to tu dělené podle barev sem zaregistroval.
A ještě dotaz. Nevíte kolik stojí nový klíč s ovládáním na centrál? Mám jen jeden, a jeden obyč rezervní a štítek s číslem. Až se budem se ženou o auto střídat tak by se hodil druhý s dálkovým? Dík moc.
Jinak klid - s tajnýma z Izraele nemám nic společného, je to odvozenina z mého příjmení. Co se silver skupiny týká - přiznávám, že přesně nevím o co jde, ale že je to tu dělené podle barev sem zaregistroval.
A ještě dotaz. Nevíte kolik stojí nový klíč s ovládáním na centrál? Mám jen jeden, a jeden obyč rezervní a štítek s číslem. Až se budem se ženou o auto střídat tak by se hodil druhý s dálkovým? Dík moc.
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- PHECZ
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele: