tlumici tapecirung pod predni kapotu
tlumici tapecirung pod predni kapotu
Nazdar klucici,
mam 1.6-ku benzin ale stale mam pocit, ze je motor velmi hlucny. Doteraz som jazdil na otcovej Felde a tam mi to prislo normalne. Ale na FF...
Mam podla vsetkeho vysypane prepazky v poslednom dieli vyfuku, co dam na jar do poriadku ale nemyslim, ze sa to vyriesi. Normalne je pocut motor do interieru. Takisto mam v plane vytlmit predne dvere kvoli hudbe ale to tiez asi nebude mat vplyv na odhlucnenie motora.
Myslite, ze by pomohol ten tapecirung pod prednu kapotu ? A daval sa vobec na tento motor resp. celkovo na Focusa ? Ak ano, tak by som ho aspon pozhanal z vrakaca.
Thanx, Pali
mam 1.6-ku benzin ale stale mam pocit, ze je motor velmi hlucny. Doteraz som jazdil na otcovej Felde a tam mi to prislo normalne. Ale na FF...
Mam podla vsetkeho vysypane prepazky v poslednom dieli vyfuku, co dam na jar do poriadku ale nemyslim, ze sa to vyriesi. Normalne je pocut motor do interieru. Takisto mam v plane vytlmit predne dvere kvoli hudbe ale to tiez asi nebude mat vplyv na odhlucnenie motora.
Myslite, ze by pomohol ten tapecirung pod prednu kapotu ? A daval sa vobec na tento motor resp. celkovo na Focusa ? Ak ano, tak by som ho aspon pozhanal z vrakaca.
Thanx, Pali
- sasa01
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Gery
- Nováček
Zdravím třeba to pomůže a možná to bude levnější než na vrakovišti.
................http://www.conrad.cz/antihlukove-obloze ... m+dp60802/

- sasa01
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
když sem koupil fofo už to tam bylo , ale zdá se to být origochmelko píše:tak teraz už tomu nerozumiem![]()
a si si istý, že to tam máš original od výroby, alebo to je dorábavka?

FF kombi 1.6 16V , 00 Futura , Light Sapphire Blue
Ford Focus 1.6 16V , r.v.99 Trend (byl , už nezije )
Mazda 323 F 1.8 GT ( nez bude novy fofo )

Ford Focus 1.6 16V , r.v.99 Trend (byl , už nezije )
Mazda 323 F 1.8 GT ( nez bude novy fofo )

-
- Test driver
Re: tlumici tapecirung pod predni kapotu
Daval sa hlavne na diesle,ale podla poziadaviek jednotlivych dealerov mohol ist na hociktoru motorizaciu.Urcite to pomoze odhlucneniu motora,ale iba ked budes stat pre autom.Vnikaniu hluku do kabiny vozidla to nezabrani,alebo iba minimalne.To by si musel dat dole palubovku a pod nu nalepit nejake dalsie vytlmenie.KUTAC píše:Nazdar klucici,
Thanx, Pali
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tiez take nieco planujem. neocakavam od toho zazraky, ale aspon trochu by to malo pomoct. ja si to kupim odtialto (nehorlave) http://www.mikra.cz/od-sady.php
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Hoši 1,6 to maj a basta tady máte důkaz.
Já bych ale potřeboval vědět něco jiného. Mám neustále zaprasený motor od kalné vody. Motor často pucuju, ať vypadá ok, ale stačí jeden déšť a celá práce je v tahu. Stříká to tou škvírou co je hned pod kapotou. Tak jsem si říkal, jestli v těch dírkách nemá být nacvaknutá ještě nějaká guma.

-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
no spíš to lítá zespodu, páč tam není žádnej kryt, taky mám motor furt zasranej...Dany píše:Hoši 1,6 to maj a basta tady máte důkaz.Já bych ale potřeboval vědět něco jiného. Mám neustále zaprasený motor od kalné vody. Motor často pucuju, ať vypadá ok, ale stačí jeden déšť a celá práce je v tahu. Stříká to tou škvírou co je hned pod kapotou. Tak jsem si říkal, jestli v těch dírkách nemá být nacvaknutá ještě nějaká guma.

Ford Focus 1.6 16V Combi Viva, cosmic-silver met., r.v. 2004
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: