v dokumentaci k autu se píše jen a kombiku. Ja mám 5dv HB. Na netu jsem našel, že existují varianty nosičů pro toto auto s T-profilem nebo fixačním bodem. Co mám já?

Budu vděčný za rychlé odpovědi .... o víkendu chci konečně na hory

T drážku mají jen kombi co mají lišty. Jinak všichni máme včetně kombi fix pointy což jsou normální závity M6 do střechy, které jsou pod úchytkami na střeše a hmoždinkami zabarvenými tmelem. Koupil jsem střešní nosič od firmy Böhm uzamykatelný celkem kvalitního provedení za cca 2300 a jsem spokojen. Ostatní byly mnohem dražší.maestro píše:Dobrý den,
v dokumentaci k autu se píše jen a kombiku. Ja mám 5dv HB. Na netu jsem našel, že existují varianty nosičů pro toto auto s T-profilem nebo fixačním bodem. Co mám já?![]()
Tedy jinými slovy ... jaký je mezi tím rozdíl? Já mám na střeše plastové záslepky, pod nima ale žádný viditelný úchyt nevidím.
Budu vděčný za rychlé odpovědi .... o víkendu chci konečně na hory
Díry tam jsou, ale jak píšu v dírách jsou hmoždinky, přes ně tmel a na to barva. Diry jsou ve prostřed, tak nožem nabo šroubovákem opatrně odstraniš tmel a křížovým šroubovákem vyšroubuješ hmoždinku. Někdy to jde dost blbě.maestro píše:FII, díky moc za odpověď. Bojím se ale, že mě zapoměli ty díry vyvrtat. Když sundám plastové záslepky, tak pod nima žádný šroub ani závit není. No podívám se radši znova, ale divil bych se, že bych si ho nevšiml.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host