AUTO PECH
-
AUTO PECH
Normálně do diskuzí své názory nepíšu. musel jsem to smazat
Naposledy upravil(a) jarda.voko dne 07.10.2012 22:07, celkem upraveno 2 x.
- Scooby
- Junior
Re: AP AUTO PECH - PODVODNÍCÍ!!!!
Nech si to od autorizovanyho servisu dat pisemne ze auto ma najeto vic nez prodejce udaval a dojdi si s tim za nima osobne ze chces vratit penize ze odstupujes od smlouvy z duvodu nedodrzeni smluvnich podminek.
Pripadne jeslti se budou cukat tak si zajdi na policii CR a vse s nima prodiskutuj. Nic jinyho se radit asi neda.
Existujou bezplatny pravni sluzby tak se muzes informovat jak v takovym pripadne postupovat.
Pripadne jeslti se budou cukat tak si zajdi na policii CR a vse s nima prodiskutuj. Nic jinyho se radit asi neda.
Existujou bezplatny pravni sluzby tak se muzes informovat jak v takovym pripadne postupovat.
-

"Ford Focus MK I Collection Edition" - 195/55 R15 Continental PremiumContact2 - 185/65 R14 Sava Eskimo S3+

"Ford Focus MK I Collection Edition" - 195/55 R15 Continental PremiumContact2 - 185/65 R14 Sava Eskimo S3+
- Hal9000
- Test driver
Šmejdi
Rozhodně to tak nenech a využij třeba i soud. Rozhodně držím palce.

- Wolodyjowsski
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Záleží jak máš postavenou kupní smlouvu. Nepochybuju o tom, že to bazarníci mají dobře ošetřený...Jestli s tím chceš něco dělat, zkus se ozvat, mrkneme se na to, prvotní zhodnocení situace nic nestojí... 

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
kdyz bude zprostredkovatelska s udajem tachometru ? ne se skutecným stavem km ?
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Nechci rejpat,chápu,že jsi asi naštvanej,ale to ty vstřiky nešly poznat?Neodejdou přece během 300km...?
- Saikan
- Nováček
Tak to je síla, držím palce ať se to zdárně vyřeší 

Ford Focus II kombi, 2006, 1,6TDCi 66kW

-
- Test driver
Nechci taky rejpat, ale za to si muzes sam. kolik byla cena a za jaky model? schvalne jsem se kouknul na nejaky mondeo
http://www.auto-pech.de/vehicle_detail. ... 3&model=38
to je totalni debilita a kazdej kdo si to koupi, tak si ty problemy zaslouzi, protoze jedine diky takovymto chytrolinum kvete byznys takovejm smejdum
http://www.auto-pech.de/vehicle_detail. ... 3&model=38
to je totalni debilita a kazdej kdo si to koupi, tak si ty problemy zaslouzi, protoze jedine diky takovymto chytrolinum kvete byznys takovejm smejdum
Ford Mondeo Turnier, 2.0 107kW, 2010 FL
no start&stop, no TPMS, no shift advisor, no FAP, no turbo, no direct injection, no intelligent charging = no features getting you down
Dříve: Ford Mondeo Turnier, 1.8 92kW, 2001
no start&stop, no TPMS, no shift advisor, no FAP, no turbo, no direct injection, no intelligent charging = no features getting you down
Dříve: Ford Mondeo Turnier, 1.8 92kW, 2001
- Hal9000
- Test driver

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
je vela takych co sa nevyznaju a fakt v tejto oblasti nemaju ani zakladne znalosti co ako chodi. poznam tetu, ktora si vybrala auto preto lebo maju bazar priamo pred domom. ked tam chcela ist na servis, tak ju poslali prec ze oni len auta predavaju. bola napalena, lebo si myslela ze kazdy predajca je automaticky aj servis 

- Milinko
- Zkušený
To Mondeo se v DE prodává kolem 15tis euro. Tohle je buď šeredně stočené, havarované, vytopené nebo nemá motor
...jinak si tu cenu nedokážu vysvětlit
.
Já jakmile vidím v nějakém bazaru super nabídku za neuvěřitelné peníze, je to pro mě JASNÁ ŠMELINA, hlavně a výhradně tady v ČR-SK.
HAL9000: Když kupuju věc za x set tisíc, tak si sakra pořádně všechno očíhnu a pozjišťuju jak se věci v dané oblasti mají
Jen opravdu hezky řečeno naivka koupí něco bez řádného proklepnutí. Tak jak praví Ma.rt, lidi si za to můžou z velké části sami, vždycky se najde někdo kdo bazarníkům skočí na lep.

Já jakmile vidím v nějakém bazaru super nabídku za neuvěřitelné peníze, je to pro mě JASNÁ ŠMELINA, hlavně a výhradně tady v ČR-SK.
HAL9000: Když kupuju věc za x set tisíc, tak si sakra pořádně všechno očíhnu a pozjišťuju jak se věci v dané oblasti mají

- Hal9000
- Test driver
Člověk nemusí být jen naivní, může být i těžce neznalý- viz. ,,misoova´´ teta. Přece nechcete říct že ji to za její neznalost pomalu ještě přejete 

- Cowley
- Zkušený
To ne, ale spis se divim ze se ty lidi nepoucej. V tyhle republice holt kazdej rozumi vsemu a kdyz pak dojde na lamani chleba, tak se divjej. Sem zvedavej, kdyz tem lidem dojde, ze pokud necemu nerozumnej tak je dobry se zeptat. A pokud kupuju auto za desitky nebo stovky tisic, je dobry strcit nejakymu mechanikovi litr nebo dva at to se mnou okoukne. To samy v realitach - baraky za miliony, ale kvuli usetrenejm par tisicum za pravnika nebo za stavebni dozor tem lidem pak nezbejva nez brecet v Cernejch ovcich. A o tom ze kazdej umi spravit pocitac nemluve 

- Milinko
- Zkušený
naprostý souhlas s Cowley.Lidi jsou stále nepoučitelní a šetří na nesprávném místě, čehož chytrý český vyčuránek obratně využije ve svůj prospěch.
Je mě líto, když vidím v TV okradené starší plačící lidi, kterým se do domu pod nějakou záminkou vloudí dvojice žen a obere je o celoživotní úspory schované pod matrací, ale žijí tady v téhle pokřivené společnosti týden aby nevěděli co se dějě?Nen í to obden v tv?
Je mě líto, když vidím v TV okradené starší plačící lidi, kterým se do domu pod nějakou záminkou vloudí dvojice žen a obere je o celoživotní úspory schované pod matrací, ale žijí tady v téhle pokřivené společnosti týden aby nevěděli co se dějě?Nen í to obden v tv?
- Hal9000
- Test driver
Tak v tom máte pravdu, s tím souhlasím. Ale beru podvody u aut- stáčení km, maskování nehod, vad motoru atd. Tady kolikrát nepomůže ani mechanik, ale projeví se to až po delší době. Např. koupím naftové auto, vše se zdá ok i po prohlídnutím mechanikem. Podle palubního pc spotřeba super. Po době ježdění mi přijde divné že přece jenom tankuju nějak podezdřele často. Po zkoumání čím by to mohlo být zjistím že je závada např. k.o. váha vzduchu ERG ventil, vstřiky, PDF....Jak bylo hodnot na pc dosaženo? No přece podvodník nastavil přes diagnostiku velkou odchylku ukazatele spotřeby, zvýšil množství vstříknutého paliva a tím zamaskoval skutečnost, která by byla při správném nastavení zřejmá a pomohla by upozornit na skutečný stav vozu.
Tím chci říct že i když se člověk hodně zajímá a snaží se 100% připravit, tak to nemusí stačit. proto by tady měli být takové tresty za tyto podvody, které by donutili tyto lidi se o to nepokoušet. Taková vozidla by pak jako v Německu končila v zahraničí.
Tím chci říct že i když se člověk hodně zajímá a snaží se 100% připravit, tak to nemusí stačit. proto by tady měli být takové tresty za tyto podvody, které by donutili tyto lidi se o to nepokoušet. Taková vozidla by pak jako v Německu končila v zahraničí.