88 USD + 145 USD doprava... nejede tam někdo? Žeby jste mi to koupili a dovezli k nám

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/RED-LINE ... 8153QQrdZ1
no neviem, na tom obrazku je napisane "Comes in a pair - driver and passanger seat", takze ak je k tomu uvedena cena, tak velmi pravdepodobne za komplet....ihrdlick píše:88USD asi za jednu + doprava = cca 8000,-omik píše:mne sa to nejako nezda. som mozno zbytocne skepticky, ale za 88 dolarov? Za to by som cakal nejaky podraz, bud v kvalite, alebo v dodavke).
Ale design je fakt podareny
ani náhodou, do tak debilní země mě nikdy nikdo nedostaneihrdlick píše:... nejede tam někdo? Žeby jste mi to koupili a dovezli k nám![]()
Koupis na letisti v bezcelni zone, tam vizum nepotrebujes.Skubi píše:ani náhodou, do tak debilní země mě nikdy nikdo nedostaneihrdlick píše:... nejede tam někdo? Žeby jste mi to koupili a dovezli k nám![]()
![]()
nemíním se doprošovat o vízum, pak ho dostat a nechat se poslat domů jen proto, že jsem se blbě na letišti podíval na imigračního úředníka, jehož předci ještě nedávno jedli banány
A mozno by si to mal skusit. Za chvilu mozno zrusia viza a mas to bez problemov. A ta krajina je nahodou krasna. Maju uzasnu prirodu, uzasne hory a daju sa tam vidiet nahodou aj uzasne autaSkubi píše:ani náhodou, do tak debilní země mě nikdy nikdo nedostaneihrdlick píše:... nejede tam někdo? Žeby jste mi to koupili a dovezli k nám![]()
![]()
nemíním se doprošovat o vízum, pak ho dostat a nechat se poslat domů jen proto, že jsem se blbě na letišti podíval na imigračního úředníka, jehož předci ještě nedávno jedli banány
nó ještě si to budu muset móóóc rozmýšlet, ale dokud nezruší víza tak to nehrozípelen píše:to Skubi:
A vyzkousis si Route 66.
Ja som s vizami problem nemal, ale kamoska ich dostala v den odletuSkubi píše:nó ještě si to budu muset móóóc rozmýšlet, ale dokud nezruší víza tak to nehrozípelen píše:to Skubi:
A vyzkousis si Route 66.
Auto za 700USD, cihla na plyne a radio na plne kule.omik píše:Ja som s vizami problem nemal, ale kamoska ich dostala v den odletuSkubi píše:nó ještě si to budu muset móóóc rozmýšlet, ale dokud nezruší víza tak to nehrozípelen píše:to Skubi:
A vyzkousis si Route 66.). Mali na ich vybavenie tusim 3 mesiace a rano pred odchodom do viedne ich este nemala
). Ale inak to nie je az taky opruz....
A ta Route 66). To by zaviselo od toho, na com by si siel a ci by si mal na pokuty, lebo absolvovat nejaku cestu okolo 2000 mil dlhu a stale ist po nekonecne rovnych dialniciach 65mph, to je na zabitie
![]()
![]()
. Zazil som to raz a druhy krat uz by som nemusel
no a na kazdom rohu dialnicna policia s radarompelen píše:Auto za 700USD, cihla na plyne a radio na plne kule.omik píše:Ja som s vizami problem nemal, ale kamoska ich dostala v den odletuSkubi píše: nó ještě si to budu muset móóóc rozmýšlet, ale dokud nezruší víza tak to nehrozí). Mali na ich vybavenie tusim 3 mesiace a rano pred odchodom do viedne ich este nemala
). Ale inak to nie je az taky opruz....
A ta Route 66). To by zaviselo od toho, na com by si siel a ci by si mal na pokuty, lebo absolvovat nejaku cestu okolo 2000 mil dlhu a stale ist po nekonecne rovnych dialniciach 65mph, to je na zabitie
![]()
![]()
. Zazil som to raz a druhy krat uz by som nemusel
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot], Google [Bot] a 2 hosti