koupila jsem si focuse r.v.2000 1,8 TDDI a po městě si bere 7,6l nafty, cos mi připadá trochu dost...

Na to ti reknu jenom jedno - dobra nafta, cisty palivovy a vzduchovy filtr, jezdit plynule a nezavodit. Ja mam po meste max. 6,3lfokina píše:Ahojky,
koupila jsem si focuse r.v.2000 1,8 TDDI a po městě si bere 7,6l nafty, cos mi připadá trochu dost...Máte někdo podobné zkušenosti?? Díky
tak to je brutální, ale jestli to máš ze servisu černé na bílém, tak bych se s panem Žádníkem hádal, protože učitě inzeroval vůz s airbagy a nebouraný. já bych mu asi auto vrátil a žádal peníze zpětfokina píše:No tak hlavně, že je to normální, už jsem se zase viděla, jak jezdím po servisech a zjišťuju, kde je chyba... a ještě jedna věcička: Focuse jsem si koupila před necelým měsícem v autobazaru autožádník v Olomouci a včera jsem si zajela do servisu na počítač a zjistili mi, že Foki nemá přední airbagy....docela příjemné...zjišťuji jak a co a buse se muset hádat...držte mi palce, holt mám smůlu...
no zjisti si , kolik to stojí ve fordu, ať víš, ale pochybuji, že by je tam Žádník namontoval, a když jo, tak aby byly funkční, takže spíš bych žádal peníze v ceně montáže u Forda a to bude ranec. hodně štestífokina píše:Hádat se určitě budu, ale Fokuhi se mi vracet nechce....je moc hezký...fotečku ještě žádnou nemám, ale v nejbližší době nějakou pořídím..hlavně pěkně šlape...akorát bez airbagů...
Chtěla bych, aby mi dal peníze a nebo aby je nechal namonmtovat...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů