problem s budíkama

Odpovědět
devils25
Nováček
Nováček

problem s budíkama

Příspěvek od devils25 » 25.10.2010 20:27

nazdar chlapi tak konečně sem si udělal radost a vyměnil si podklad na podsvícení budíku ted mam bílej podklad s modrym podsvícením vypada to fakt skvěle hned jak budu moc tak dam fotky jenže mám problem s ručičkou na naftu a teplotu když chci na kalibrovat naftu a mám ručičku zacvaklou jen na kraji tak ukazuje dobře ale při vypnuti kličku ručička spadna uplně až dolu protože nemá doraz a zastavíse uplně jinak předtím se zastavila na nule a ted spadne ještě tak opulku dolu ale když otočím kliček tak ukazuje normálně alekdyž ručičku zamačknu víc tak se ani nehne no a teplota mi sice ukazuje ale nevím no jestli je ted ta zima a ja to mám zprace tak 22 kilaku že se to nemá čas dostat do středu ta ručička vyleze kousek před pulku ale topíto krásně mam naftu ještě sem zkusil jednu věc dal sem ty ručičky uplně nakonec a otočil klíček tak seto samo nastaví akorát ta nafta blbne a přestalo ukazovat i počet kilometru ale ne najetych ale jak je nuluješ a furt tam je kontrolka test a ta pak zhasne tak jestli mate zkušenosti tak pomozte díky

Odpovědět

Zpět na „Focus - interier - 1998-2004“