výměna blinkrů v blatníku
- pepino
- Pokročilý
výměna blinkrů v blatníku
Chtěl bych se zeptat jak vyndat blinkry z blatníku. Jestli jdou nějak vyndat aniž bych musel poškodit lak nebo sundat podběh.
je Mondeo MK V 2,0 TDCi 132 kw, kombi, bílá, 6/2016 titanium
je Mondeo MK IV 2,2 TDCi 157 kw, kombi, černá 12/2009 titanium
byl 1,6 EcoBoost 110 kw červená Candy 5 dv. titanium
byl 1,8 16v 5dv r.v. 12/1998

-
- Test driver
Pepino...uz to tu bolo popisane x krat,treba vyuzit vyhladavanie...ale kedze si novacik,tak...
http://www.tdci-power.de/index.html?/seitenblinker.htm
http://www.tdci-power.de/index.html?/seitenblinker.htm
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
-
- Test driver
...ako pise stigi,ale kartu strkat odspodu a vytlacit smerom hore a von....v tom linku,ktory som sem dal je to pekne vydiet,kam treba zatlacitstigi píše:Nemusi sundavat podbehy, jde to i bez. I foki to tu uz nekde psal. Staci platebni karta nebo neco obdobnyho, ja na to mel spachtli. Strc ji nahore mezi blinkr a blatnik a zatlac dolu. Mel by jit krasne ven. Me sel jeden uplne bez problemu, druhy drzel trosku vic, ale jde to.

- PHECZ
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- pepino
- Pokročilý
- PHECZ
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
-
- Test driver
len to nepacit zhora,ako ti omylom radia.poskodis si lak.
Otvor si ten link,ktory som napisal hore a kartu strc odspodu tam,kde je napisane "untere nase".Strcit,mierne zatlacit nahor a tahat spodnu cast smerom von.Montaz...nasadit vrchnu cast a spodnu miernym tlakom zasunut dovnutra.Mam vyskusane a ide to uplne lahucko.

- pepino
- Pokročilý
ten link jsem si otevřel a obrázky jsou hezký to jozirafak píše:len to nepacit zhora,ako ti omylom radia.poskodis si lak.
Otvor si ten link,ktory som napisal hore a kartu strc odspodu tam,kde je napisane "untere nase".Strcit,mierne zatlacit nahor a tahat spodnu cast smerom von.Montaz...nasadit vrchnu cast a spodnu miernym tlakom zasunut dovnutra.Mam vyskusane a ide to uplne lahucko.

je Mondeo MK V 2,0 TDCi 132 kw, kombi, bílá, 6/2016 titanium

- PHECZ
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Omylem určitě ne, horem jsem je sundaval a nic jsem si nepoškrábal.zirafak píše:len to nepacit zhora,ako ti omylom radia.poskodis si lak.
Taky záleží, jaký k tomu jsou ruce.
-
- Test driver
zase natahovacia debata....
tak bud neviem po nemecky,alebo ten navod z nemeckeho fora klame...
Diesen Clip muss man möglichst ohne den Lack zu beschädigen nach oben drücken und dabei
den Blinker unten heraus klappen.
Tento klip/mysleny je ten untere nase/ musite podla moznosti bez poskodenia laku zatlacit smerom hore a sucastne pri tom blinker vyklopit smerom von.....
Urcite to ale znie logickejsie a bezpecnejsie,ako to pacit zvrchu.Nehovorim,ze to nejde,ale je väcsia sanca,ze poskodis nielen lak,ale aj samotny blinker.
tak bud neviem po nemecky,alebo ten navod z nemeckeho fora klame...
Diesen Clip muss man möglichst ohne den Lack zu beschädigen nach oben drücken und dabei
den Blinker unten heraus klappen.
Tento klip/mysleny je ten untere nase/ musite podla moznosti bez poskodenia laku zatlacit smerom hore a sucastne pri tom blinker vyklopit smerom von.....
Urcite to ale znie logickejsie a bezpecnejsie,ako to pacit zvrchu.Nehovorim,ze to nejde,ale je väcsia sanca,ze poskodis nielen lak,ale aj samotny blinker.
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Hosi, kdyby jsme se nehadali uz jsme si mohli davno davat do zubu... myslim, ze se shodnem na tom, ze nekdo ma osobni zkusenosti vyndavat to zvrchu (jako ja a dalsi), nekde zase pisou zespodu (citace zirafaka). Tech zpusobu je vic a kazdemu muze podle sikovnosti vyhovovat neco jineho, nehlede na to, ze taky pripad od pripadu to muze jit lepe z vrchu, ze spodu hure a opacne. Ja jeden sundal naprosto bez problemu zatlacenim blinkru dolu a to bez pouziti cehokoliv, druhy uz sel hure a musel jsem pouzit spachtli.
Kdybych mel udelat zaver ze sve zkusenosti tak reknu, ze vyndat blinkr zatlacenim zdola nahoru bez pouziti neceho (spachtle, platebni karta apod.) nejde, ale zhora dolu to jit muze
Tak a jdem si dat do tech zubu
Ja bych si dal pandulaka slivovicky, pred 14dny jsem palil a je vyyyborna 
Kdybych mel udelat zaver ze sve zkusenosti tak reknu, ze vyndat blinkr zatlacenim zdola nahoru bez pouziti neceho (spachtle, platebni karta apod.) nejde, ale zhora dolu to jit muze

Tak a jdem si dat do tech zubu