chiptuning - praktické zkušenosti

Muzika,spoilery,světla,podvozek.....
Zamčeno
zofli
Junior
Junior

chiptuning - praktické zkušenosti

Příspěvek od zofli » 14.07.2010 22:34

Rozhodl založit toto téma ve kterém bych rád dostal tip na kvalitni, profesionalni, spolehlivou a ověřenou firmu kde bych mohl nechat úpravu provést a nemusel se bát že mi pokazí auto.

Pročítal jsem jak fórum, které je plné lidí kteří by rádi chiptuning, ale zatím jen každý uvažuje. Mezi sebou se dohadují zda to dělat, nedělat. Co se může rozbít a nerozbít... Tak i různé jiné stránky.

Takových informací a "babských radje" všude plno avšak mě přijde že to jsou informace ..."támhle jeden povídal..."

Všude je plno firem a lákadel typu "my jsme ti nejlepší, nám to nech udělat" ale pak aby člověk nedopadl jako s firnou ABC...

Proto bych rád kdyby mi napsal člověk který si chiptunning nechal udělat a má praktické zkušenosti na svém voze. A je ochoten se se mnou podělit o informace. A věřím že to bude přínos i pro jiné uživatele kteří zatím jen uvažují.

Vcelku je mi jedno zda pojedu do Brna nebo do Prahy a zda tu nebo támhle zaplatím o tisicku víc. Jde mi především o kvalitu, profesionalitu a spolehlivost. Abych se na firmu mohl obrátit s důvěrou na základě reálného doporučení.

Předém díky za info.
Ford Focus II 1.6TDCi kombi r.v.2010.05 - sea grey
Ford Mondeo III 2.2TDCi 5dv r.v.2005.12 - modrá octane -> prodáno
Ford Focus I 1.6i 16V ZETEC r.v.2001 sedan + LPG -> prodáno

kaminek
Pokročilý
Pokročilý

Re: chiptuning - praktické zkušenosti

Příspěvek od kaminek » 14.07.2010 23:11

Zofli,ty máš osobně nějaké špatné zkušenosti s ABC ? Nebo se se řídíš heslem ,který sám kritizuješ jedna paní povídala ?
Byl Ford Focus combi Trend 1,8TDDI 1999, 90ps
,pružiny Enzo-40mm,vzd.filtr K&N,chip,7jx15 ET 38 195/55R15
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=96&t=14237 Galerie Obrázek

Je BMW 330d Touring

zofli
Junior
Junior

Příspěvek od zofli » 14.07.2010 23:55

Ja pravě žadné zkušenosti nemám a nerad bych naletěl.... Proto jsem založil toto témá aby dostal dobré doporučení. Možná bylo špatné uvést jako příklad firmu když mám informace o ní jen z druhé ruky, pravda Nicméně i několik uživatelů tohoto fóra popisovalo svoje osobní zkušenosti se zmiňovanou firmou. Bohužel však nikdo kladné reference nenapsal. A to nejen tady.

Nechci se nikde někoho dotknout nebo někoho naštvat. Třeba jsou i spokojení zákazníci této firmy...? Avšak když je spousty kritiky na někoho, ať už oprávněné či ne. Nebo je to dílem konkurenčního boje. Přece jenom jako zakazník raději vybereš firmu na kterou je nejvíce chvály a dobrých doporučení než jinou ...

Nechtěl bych se pouštět do takových to debat. Za tímto účelem toto téma nebylo založeno. A když pak někdo shání doporučení a musí se pročítat desítkamy či stovkami dohadů o něčem co vůbec není předměte, tak je to dost otravné.

Díky za pochopení a případné doporučení.
Ford Focus II 1.6TDCi kombi r.v.2010.05 - sea grey
Ford Mondeo III 2.2TDCi 5dv r.v.2005.12 - modrá octane -> prodáno
Ford Focus I 1.6i 16V ZETEC r.v.2001 sedan + LPG -> prodáno

misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misoo » 15.07.2010 00:01

o chiptuningu mame fore milion informacii, neni treba zakladat nove vlakno. skus najprv trosku pohladat :wink:
napr. tu : http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... chiptuning
tu : http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... chiptuning
alebo tu : http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... chiptuning
....

Zamčeno

Zpět na „Focus - tuning 2004 - 2011“