Svítí všechny kontrolky
- baca.petr
- Nováček
Svítí všechny kontrolky
Focus II 1,6 TDCI 80kw 11/2004
Při jízdě ,ztráta výkonu a běží jen volnoběch poté se rozsvítí všechny kontrolky a vynuluje se tachometr a bliká v rychlích intervalech imobilizer .Po vypnutí a opětovném zapnutí motoru už nejde nastarovat až tak na 10 pokus se to podaří a zůstane svítit kontrolka porucha systému motoru,po rozjezdu a ujetí pár metrů se rozsvítí opět všechny kontrolky a běží jen volnoběch.Ve Fordu vyměnili alternátor a že je to v pořádku po ujetí 253km se tato porucha objevila znovu.Díky za radu
Při jízdě ,ztráta výkonu a běží jen volnoběch poté se rozsvítí všechny kontrolky a vynuluje se tachometr a bliká v rychlích intervalech imobilizer .Po vypnutí a opětovném zapnutí motoru už nejde nastarovat až tak na 10 pokus se to podaří a zůstane svítit kontrolka porucha systému motoru,po rozjezdu a ujetí pár metrů se rozsvítí opět všechny kontrolky a běží jen volnoběch.Ve Fordu vyměnili alternátor a že je to v pořádku po ujetí 253km se tato porucha objevila znovu.Díky za radu
Naposledy upravil(a) baca.petr dne 29.07.2010 06:31, celkem upraveno 1 x.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Svítí všechny kontrolky
diagnostika a je mozna chyba komunikace CAN .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
-
mam tento isty problem, na diagnostike predtym zistili ze mozno pristrojova doska ale niesu isty (ze jazdit kym to neodide uplne , stalo sa)
teraz to odislo uplne (predtym to aspon na 20x naskocilo) a uz nejde nastartovat vobec svieti porucha motora a cerveny trojuhonik v zubatom kruzku
a blika imobilzer , akurat auto stoji v servise tak som zvedavy ze co to bude zatial to pise CAN BUS chyba komunikace a nechce sa to rozpravat ani s dijagnostikou
teraz to odislo uplne (predtym to aspon na 20x naskocilo) a uz nejde nastartovat vobec svieti porucha motora a cerveny trojuhonik v zubatom kruzku
a blika imobilzer , akurat auto stoji v servise tak som zvedavy ze co to bude zatial to pise CAN BUS chyba komunikace a nechce sa to rozpravat ani s dijagnostikou
ford focus II r.v.2005 1,6tdci 66kw combi
- baca.petr
- Nováček
Stále nevyřešeno

-
- Nováček
Vážení kolegové, úplně stejný problém mám již přes měsíc.. v jednom servisu Ford na Motole nic neodhalili a snad už se věc pohnula..Auto je už přes týden ve fordu u Charouze a dnes padl verdikt od elektrikáře: Odchází, nebo již odešla, palubní deska. Nová podle Fordu 13tis+práce a diagnostika .. celkově to vyjde na cca 15-16tis. Hned, jak bude odzkoušena nová palubní deska, vám sem hodím comment, zda byla závada odstraněna... držte palce
- baca.petr
- Nováček
ZDAREC, PORUCHA VYŘEŠENA CHYBA V ŘÍDÍCÍ JEDNOTCE.OPRAVA 5 000 Kč .VÝMĚNA ČIPU A PŘEHRÁNÍ SOFTWERU.
-
- Nováček
tak to moc gratuluji:) až mě to vyděsilo.. můžu se zeptat, kde jsi to nechal opravit??
- jtomasik
- Nováček
Nazdar chalani,
mam presne rovnaky problem. V ktorej riadiacej jednotke bola chyba? V tej co je v motore alebo dakej riadiacej jednotke na palubnej doske?
Vdaka
mam presne rovnaky problem. V ktorej riadiacej jednotke bola chyba? V tej co je v motore alebo dakej riadiacej jednotke na palubnej doske?
Vdaka
FoFo II Kombi 1.6 TDCi 80 kW Ghia Full
-
- Nováček
Stejny problem jako v prvnim prispevku, ale protoze to bylo 2 mesice po koupi, odvezl jsem ho majiteli bazaru a spolecne s nim to dal do Fordu, kde po mesici a pul zjistili chybu ridici jednotky v prevodovce a oznamili, ze meni ridici jednotku pouze s prevodovkou (cena cca 70 tisic). Po nekolika pokusech s ruznymi prevodovkami (ktere ale nekomunikovaly) jsem se dohodl s majitelem bazaru a ten prevezl auto do Bosche, kde mi tu jednotku pry vymeni. Tak jsem zvedav. Jestli me z toho netrefi slak, tak sdelim jak jsem dopad.
FF C-max 1,6TDCI GHIA r.2005, automat
- jtomasik
- Nováček
ten moj problem bol v plosaku na pristrojovej doske. Dako sa to tam prepalilo a blbli tam potom kontakty. Oprava 80€
FoFo II Kombi 1.6 TDCi 80 kW Ghia Full