VELKÁ PROSBA
- masox
- Pokročilý
VELKÁ PROSBA
Měl bych prosbičku na pražské členy klubu, je-li to jen trochu možné moc bych prosil někoho kdo by měl v pondělí ráno - 16.10.2006 čas a protáhl mě Prahou do Fakultky v Motole, musím tam být na 10,30 tzn v 10 hod abych byl na parkovišti.
Teorii mám zmáknutou, ale pro praxi mi jaksi chybí odvaha.
Mám vyhlídnutou trasu - příjezd po D1 po Brněnské, dále pak po 5. Května, přes Nuselák, kolem Hlavního nádraží, přes Hlávkův most, doleva na Veletržní, po Milady Horákové, přes Letnou, dále pak po Patočkove, Bělohorské a doleva na Kukulovu a k fakultce - ale jak říkám je to teorie pro křupana z vesnice, který zavítá po 10 letech do Prahy - autem vubec poprvé.
Měl bych prosbu jestli se najde jeden odvážlivec a riskne to - mám jen obavu z toho že někde špatně najedu do pruhu a nebudu moct odbočit a někde zakufruju.
Předem dík.
Teorii mám zmáknutou, ale pro praxi mi jaksi chybí odvaha.
Mám vyhlídnutou trasu - příjezd po D1 po Brněnské, dále pak po 5. Května, přes Nuselák, kolem Hlavního nádraží, přes Hlávkův most, doleva na Veletržní, po Milady Horákové, přes Letnou, dále pak po Patočkove, Bělohorské a doleva na Kukulovu a k fakultce - ale jak říkám je to teorie pro křupana z vesnice, který zavítá po 10 letech do Prahy - autem vubec poprvé.
Měl bych prosbu jestli se najde jeden odvážlivec a riskne to - mám jen obavu z toho že někde špatně najedu do pruhu a nebudu moct odbočit a někde zakufruju.
Předem dík.
-
- Test driver
Tak to mě moc mrzí, že Ti nebudu moct pomoct osobně, ale jsem v práci a mám šéfa, kterej by asi nepřekous kdybych si vzal dovču. Koukal jsem na tu trasu, co popisuješ, ale určitě bych Ti ji nedoporučoval - mohl bys jet přes Prahu taky 2 hodiny. Lepší bude, když z D1 sjedeš na Jižní spojku směr Smíchov, projedeš 2 tunely (Zlíchovský a Mrázovka) a dáš se po Plzeňský nahoru do Motola (když budeš chtít, pošlu Ti to na SZ podrobněji). Sice to taky není cesta ve všední den na půl hodiny, ale určitě je to rychlejší. To píšu jenom když bude nejhůř!!! Jinak doufám, že se někdo najde, kdo to s Tebou projede.
- masox
- Pokročilý
Radku, to je právě ta cesta, kterou mi tady kolegové - co sem tam jezdí do Prahy nedoporučují - udajně to bývá zacpáno kamiony jedoucími na Plzen a Rozvadov - tak ted nevím koho poslechnout. Popravdě radši pojedu v klidu 2 hodiny než se plantat mezi kamiony.
Říkali mi tady že je to možná o 15 km delší ta trasa mnou popisována, ale prý tam budu naopak o 2 hodky dřív.
Ale ty jsi místní tak nevím - a řeknu ti že jsi mě pěkně rozhodil - ještě ráno jsem si věřil na 25% že tu cestu zvládnu, ted je to slabých 15%.
Dobří lidé pomozte
Říkali mi tady že je to možná o 15 km delší ta trasa mnou popisována, ale prý tam budu naopak o 2 hodky dřív.
Ale ty jsi místní tak nevím - a řeknu ti že jsi mě pěkně rozhodil - ještě ráno jsem si věřil na 25% že tu cestu zvládnu, ted je to slabých 15%.
Dobří lidé pomozte
- masox
- Pokročilý
Ale pro jistotu a klid duše pošli mi tvuj návrh na meila - mám ještě pár dní na prozkoumání a promyšlení - ladislav.racz@centrum.cz - pokud máš možnost i s mapkou.Radek 1.8 16V píše:Tak to mě moc mrzí, že Ti nebudu moct pomoct osobně, ale jsem v práci a mám šéfa, kterej by asi nepřekous kdybych si vzal dovču. Koukal jsem na tu trasu, co popisuješ, ale určitě bych Ti ji nedoporučoval - mohl bys jet přes Prahu taky 2 hodiny. Lepší bude, když z D1 sjedeš na Jižní spojku směr Smíchov, projedeš 2 tunely (Zlíchovský a Mrázovka) a dáš se po Plzeňský nahoru do Motola (když budeš chtít, pošlu Ti to na SZ podrobněji). Sice to taky není cesta ve všední den na půl hodiny, ale určitě je to rychlejší. To píšu jenom když bude nejhůř!!! Jinak doufám, že se někdo najde, kdo to s Tebou projede.
Řeknu ti že mám pěkně nahnáno - a jet tam musím - je to s dcerou na kardiochirurgii.
-
- Test driver
To mají pravdu, že je Jižní spojka ucpaná kamiony, ale jenom pravý pruh - a dál na Barrandov,..., ale tam Ty nepojedeš. Pojedeš v levým nebo prostředním. Na konci Spojky jsou světla, takže je jistý, že nakonec projedeš a není to tak hrozný, tam se dáš zase do levýho a vjedeš do 1.tunelu....Neboj se toho, není to tak zlý, ta Tvoje trasa je složitější a větší šance, že někde špatně odbočíš. Večer Ti zkusím něco sepsat a poslat.
Případně mě opravte, jestli máte někdo jiný zkušenosti.
Případně mě opravte, jestli máte někdo jiný zkušenosti.
- Damon
- Test driver
A k tomu 16.10 je pondělí!!! To je ještě horší než ostatní dny.Dnes jsem jel do Prahy po osmé.Dálnice u Prahy docela šla ale pak to stálo až na Jižní Město.A to téměř v kuse až na Muzeum!!!Pak ve Veletržní taky nic moc.
Takže když je trochu kolona na Jižní spojce u Barandovskýho mostu a zustaneš tam stát 20 minut v koloně tak je to rozhodně rychlejší.
Protože pak je to už pohoda.
Rozhodně podle dnešní také pondělní zkušenosti.
Takže když je trochu kolona na Jižní spojce u Barandovskýho mostu a zustaneš tam stát 20 minut v koloně tak je to rozhodně rychlejší.
Protože pak je to už pohoda.

Rozhodně podle dnešní také pondělní zkušenosti.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- masox
- Pokročilý
-
- Test driver
-
- Test driver
- bruno
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
4,5-5 hodin + 1 hodka rezerva. Nevis, co se muze stat.Radek 1.8 16V píše:to všichni co někdy jezdíte Praha - Ostrava :
V pondělí jedu do Mošnova a mám tam být v 10:00. Chci se zeptat jak dlouho zhruba může trvat cesta a v kolik mám asi vyjet abych to stíhal? Díky. R.
Dcera byla ten tyden v Praze a hned po vyjezdu od 9 krizu na Prahu najeli na zablokovanou D1 - napric byl kamion - 2 hodiny cekani v aute.

-
- Test driver
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: