Prázdnej e-shop
- neodees
- Junior
Prázdnej e-shop
Nevím jestli se mě to zdá ale ta nabídka dílů v e-shopu je mizerná. hromada věcí tam vůbec není. asi koupím jinde. (ne asi ale určitě)
- Usak
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prázdnej e-shop
Když sháníš něco co tam není, tak napiš Fokimu, ten to seženeneodees píše:Nevím jestli se mě to zdá ale ta nabídka dílů v e-shopu je mizerná. hromada věcí tam vůbec není. asi koupím jinde. (ne asi ale určitě)

- neodees
- Junior
promin ale patřím mezi ty co si rádi takový věci obstarávají samy, jen mě naštval ože to je web přímo o focusech a nemohl jsem najít třeba blbý destičky, brzdovéUsak píše:Když sháníš něco co tam není, tak napiš Fokimu, ten to seženeneodees píše:Nevím jestli se mě to zdá ale ta nabídka dílů v e-shopu je mizerná. hromada věcí tam vůbec není. asi koupím jinde. (ne asi ale určitě)![]()
- pavelk
- Junior
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Na tomto webu se nejadna o klasicky e-shop, protoze hlavni ucel webu neni prodavat veskery sortiment pro focusy. Je to prakticky jen jakasi sluzba navic. Proto nelze kritizovat jeho sortiment. Napriklad brzdove desticky sezenes v ruznych specializovanych e-shopech zarizenych na autodily. Ja si take shanim dily vsude mozne a sam. Kritizovat sortiment e-shopu na tomto webu bych si ani nedovolil. Vim, kolik prace maji provozovatele jen s udrzovanim techto stranek.neodees píše:promin ale patřím mezi ty co si rádi takový věci obstarávají samy, jen mě naštval ože to je web přímo o focusech a nemohl jsem najít třeba blbý destičky, brzdovéUsak píše:Když sháníš něco co tam není, tak napiš Fokimu, ten to seženeneodees píše:Nevím jestli se mě to zdá ale ta nabídka dílů v e-shopu je mizerná. hromada věcí tam vůbec není. asi koupím jinde. (ne asi ale určitě)![]()

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
tak treba ty blby desticky mas tadyneodees píše:promin ale patřím mezi ty co si rádi takový věci obstarávají samy, jen mě naštval ože to je web přímo o focusech a nemohl jsem najít třeba blbý destičky, brzdovéUsak píše:Když sháníš něco co tam není, tak napiš Fokimu, ten to seženeneodees píše:Nevím jestli se mě to zdá ale ta nabídka dílů v e-shopu je mizerná. hromada věcí tam vůbec není. asi koupím jinde. (ne asi ale určitě)![]()
http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... lected=128
jsou tam od zacatku . stací jen trochu zapojit mozkové zavity a hledat ale podle tvých prispevku si myslim ze je to jedna z veci ktere ti chybí .

Naposledy upravil(a) foki dne 07.09.2006 23:33, celkem upraveno 1 x.
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- bruno
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
A kdybys náhodou nějáký mozkový závit našel, například mozkový závit gyrus fuŠ siformis, který se nachází pod spánkovým lalokem,tak tady si ho můžeš roztočit.
http://www.nescafe.cz/nescafe3in1/index.html
Koukej jak se jim točí

http://www.nescafe.cz/nescafe3in1/index.html
Koukej jak se jim točí

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak jak už tu bylo řečeno, tak tento web se sice specializuje na fokusy a jejich majitele, ale spíš více to je o výměně názorů mezi jednotlivými fokusákyneodees píše:promin ale patřím mezi ty co si rádi takový věci obstarávají samy, jen mě naštval ože to je web přímo o focusech a nemohl jsem najít třeba blbý destičky, brzdovéUsak píše:Když sháníš něco co tam není, tak napiš Fokimu, ten to seženeneodees píše:Nevím jestli se mě to zdá ale ta nabídka dílů v e-shopu je mizerná. hromada věcí tam vůbec není. asi koupím jinde. (ne asi ale určitě)![]()

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Damon píše:Nemám co dodat.Vše bylo řečeno.

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- neodees
- Junior
Tak jsme se seznámily, je mi ctífoki píše:tak treba ty blby desticky mas tadyneodees píše:promin ale patřím mezi ty co si rádi takový věci obstarávají samy, jen mě naštval ože to je web přímo o focusech a nemohl jsem najít třeba blbý destičky, brzdovéUsak píše: Když sháníš něco co tam není, tak napiš Fokimu, ten to sežene![]()
http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... lected=128
jsou tam od zacatku . stací jen trochu zapojit mozkové zavity a hledat ale podle tvých prispevku si myslim ze je to jedna z veci ktere ti chybí .

- neodees
- Junior
já si je už obstaral, určitě ne tak kvalitní ale přece jen jo. a kdyby jsem urážel tento web tak napíšu určitě něco jiného, nemyslíš?pavelk píše:to neodees: tak si obstarej sám a nemachruj
promiň ale z tvojeho přízpěvku cítím jako by urážky tady toho webu, tak to si nech nadoma a buď rád že tenhle web vůbec je