maximus, tak neviem teda ci tu tabulku zamenime

už sa to stiahlo s tym číslovaním, ake spravil Victor

, nakoniec aj tak budeme musiet vsetky tabulky skopírovat do jednej aby v tom nebol bordel... nejako ma nenapada kam dat tabulku aby sme vsetci pracovali v jednej zdielanej

snad len google documents, ale nikdy som to neskusal a asi by vsetci prekladatelia museli mat ucet na googli....
Zuzka Mio vraj nepasuje, rusi skusali mio,tomtom,igo a nic nepasuje, este mi maju cez vikend skusit rozobrat garmin... do densa potrebujeme zvuk mpeg, alebo este nejaky, su to take nie moc kvalitne formaty preto aj tazko rozumiet v kompe. ale niekedy fakt pomoze vypnut program a zapnut znova a chvilu to celkom dobre pocut... ja uz mam do 401-470 spravene a to som robil len chvilku doobeda a do teraz som bol mimo tak sa pustim do toho dalej. Ono niektore nakoniec aj tak asi nepopuzijeme, napr teraz mám navigovanie v yardoch a míľach

niekde budu aj prikazy na telefon a take blbosti....
Ak sa nepodarí zohnat potrtebny format format tak asi budeme musiet nahrat vlastne

ale nie tak ako quickie pise ze kazdy kusok, bude to chciet jedneho kto to nakeca

chcel som aj menu menit na cz ale to asi nepojde lebo to je niekde riadne zahrabane na tom DVD