Přechod z FFI na FFII - 4 dotazy

Odpovědět
Johny
Nováček
Nováček

Přechod z FFI na FFII - 4 dotazy

Příspěvek od Johny » 29.08.2009 23:45

Zdravím. Přešel jsem z FFI (2002) na FFII Combi (2005) a chtěl bych majitele FFII (ještě před nejnovějším faceliftem) požádat o radu s těmito 4 otázkami:

- palivová nádrž se nezamyklá klíčem jako u FFI. OK. Znamená to, že se zamkne společně s centrálem, když zamknu auto? Předpokládám, že nějaký ten systém EasyFuel, kdy to zůstává úplně nezamknuté mají jen modely po nejnovějším facelifu, nebo i ty z roku 2005?

- zadní kufr se dá otevřít jen na klíčku? Ten druhý klíček, který jsem dostal k autu žádné tlačítka nemá, tak jak to otevřít s ním? :-) FFI měl takové šikovné tlačítko vlevo nahoře na palubce, který šel kufr otevřít z místa řidiče. FFII nic takového nemá nebo se blbě dívám?

- druhá zásuvka před zadními sedadly na konci středové konzole je otázka výbavy? Na FFI jsem měl druhou právě tam. Na FFII tam není... Druhou zásuvku mám v kufru (je to kombík), což je dost daleko. Ke konci středové konzole jsou ještě zeshora nějaké "dvířka", ale nejdou otevřít. Asi jen vypáčit :-) Nemohl by být vývod předpřipravený tam? Asi blbost.

- měl jsem na palubním PC nastavenoou němčinu a ještě "imperiální" jednotky... :-) Přepnul jsem to na angličtinu a metrické, ale teplotu mi to pořád ukazuje ve °F a ne °C. Přitom vzdálenost to ukazuje v km... Když to přepnu na imperial, tak teplotu ukazuje v °C, ale vzdálenost v mílích...

Díky moc za odpovědi.
Ford Focus II Kombi 2005, 1.6 benzín

Raada
Test driver
Test driver

Re: Přechod z FFI na FFII - 4 dotazy

Příspěvek od Raada » 30.08.2009 00:08

Johny píše:Zdravím. Přešel jsem z FFI (2002) na FFII Combi (2005) a chtěl bych majitele FFII (ještě před nejnovějším faceliftem) požádat o radu s těmito 4 otázkami:

- palivová nádrž se nezamyklá klíčem jako u FFI. OK. Znamená to, že se zamkne společně s centrálem, když zamknu auto? Předpokládám, že nějaký ten systém EasyFuel, kdy to zůstává úplně nezamknuté mají jen modely po nejnovějším facelifu, nebo i ty z roku 2005?
vicko nadrze je napojeny na central. Bezzatkovy system maji az modely roku 2008

- zadní kufr se dá otevřít jen na klíčku? Ten druhý klíček, který jsem dostal k autu žádné tlačítka nemá, tak jak to otevřít s ním? :-) FFI měl takové šikovné tlačítko vlevo nahoře na palubce, který šel kufr otevřít z místa řidiče. FFII nic takového nemá nebo se blbě dívám?
na liste nad SPZ je mikrospinac, ale nekomu to blbne a otevre to jen tlacitkem na klicku
- druhá zásuvka před zadními sedadly na konci středové konzole je otázka výbavy? Na FFI jsem měl druhou právě tam. Na FFII tam není... Druhou zásuvku mám v kufru (je to kombík), což je dost daleko. Ke konci středové konzole jsou ještě zeshora nějaké "dvířka", ale nejdou otevřít. Asi jen vypáčit :-) Nemohl by být vývod předpřipravený tam? Asi blbost.

- měl jsem na palubním PC nastavenoou němčinu a ještě "imperiální" jednotky... :-) Přepnul jsem to na angličtinu a metrické, ale teplotu mi to pořád ukazuje ve °F a ne °C. Přitom vzdálenost to ukazuje v km... Když to přepnu na imperial, tak teplotu ukazuje v °C, ale vzdálenost v mílích...
prepnul jsem to z nemciny do AJ a vse mi ukazuje spravne. Zkus si s tim pohrat, neni tam moc moznosti
Díky moc za odpovědi.

m.a.x.i.m.u.s
Zkušený
Zkušený

Re: Přechod z FFI na FFII - 4 dotazy

Příspěvek od m.a.x.i.m.u.s » 30.08.2009 18:28

U Mondea si přepínám tyto jednotky krátkým stiskem resetovacím tlačítkem a u každé volby zvlášť. Není to stejné?
Ex ST220 model 2004

Odpovědět

Zpět na „Focus - interier - 2004 - 2011“