Tak se včera stalo to, čeho jsem se "bál". Když jsem vyjížděl z parkoviště (totálně přecpané), tak jsem zadními dveřmi u spolujezdce zavadil o bílou Felicii kombi. S hrůzou jsem vyletěl ven, co je. Tak naštěstí jsem měl "jen" plast z jeho nárazníku na dveřích a malinký důlek jak od pinpongového míčku. Tak jsem ten plast očistil a skoro to nejde vidět. Ta Felicie měla jen černější kolečko na tom nárazníku. Poldy jsem ani nevolal, protože by mi řekli, že neumím jezdit a jeli by pryč. A teď to nejhlavnější. Ten K*KOT s tou Filckou stál na 2 bílých čarách, takže o jedno auto zmenčil místo pro vyjetí !!! A bylo tam toho více, pokusím se pořídit náčrt a dám ho tady. Možná, že by ten borec dostal bodíky za špatné (přímo ) parkování a škoda by stejně nedosáhla ani 1000,- . Tak jak se tu psalo, opravíš si miláčka a kvůli hňupovi si to podřeš. Platí i Murphyho zákon, že kvůli němu si poškodíš autíčko a většinou to odřeš o blba, který má auto za 3000,-
To modré jsem já, blbínek s Filckou je jasný. Ty dvě auta z leva mi dávaly přednost (pravidlo pravé ruky), ale ten první si docela najel do "křižovatky" a za ním bylo dalších asi 5 aut a za mě se tlačily další. Tak jsem jel a dopadlo to tak, jak to dopadlo !!!