Rada s neoriginálním radiem

Zamčeno
Punisher
Nováček
Nováček

Rada s neoriginálním radiem

Příspěvek od Punisher » 22.04.2009 21:26

Ahoj zdravim všechny forďáky potřebuji poradit ohledeně neriginálního radia :roll:
Ford Focus 1,6 2003

Koukal jsem na net a četl několik recenzí o radií a nejlíp hodnocený byly značky Blaupunkt, Pioneer a JVC...Co mi doporučíte ze zkušeností?

Nemůžu se rozhodnout, kterou zn. zvolit. Cenu si představji 2500-3000,- Kč Vyžaduji kvalitu zvuku a desing, mp3 podporu a možnost ovládání pod volant a další...k tomu se dostávám k další otázce :lol:

Co všechno potřebuji k neoriginálnímu radiu s ovládáním u volantu aby fungovalo tak jak má??? Už jsem to tady studoval, ale chci se ujistit, že budu mít vše potřebné a za rozumnou cenu :wink: Teď tam mam origos ford kazetak 5000...

Prosim o odkazy na internetový stránky nebo označení jednotlivých produktů.

Tak asi nějaký rámeček. Nebo plastový kaslík je lepší??? Pak je tam nějaká ISO redukce, ale potřebuji s ovládáním pod volant :roll:

A ještě poslední otázka. Můžu vyndat originální radio sám a čím? Nebo raději do servisu?

Děkuji předem za odpovědi :D :mrgreen: :wink:
Ford Focus 1.6 16V, 74kW, r.v. 2003, Black Panther

Boban
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Re: Rada s neoriginálním radiem

Příspěvek od Boban » 22.04.2009 21:33

možná najdeš svou odpověď ZDE koukni se tam a jak vyndat rádio z auta najdeš 100% při použití funkce "hledat" v horní liště :idea:

Zamčeno

Zpět na „Focus - rádio a muzika“