15000 příspěvků
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
15000 příspěvků
Tak se to tu nějak po srazu rychle rozjelo, že nikdo nestihl zaregistrovat, kdo byl ten šťastný a zaslal příspěvek č. 15000.
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
od toho tu je admin, ne?
ale ten teď odpočívá spánkem spravedlivých a jak jsem viděl fotky, tak se mu vůbec nedivím a přeji mu to, protože těch probdělých nocí před srazem muselo být neurekom

ale ten teď odpočívá spánkem spravedlivých a jak jsem viděl fotky, tak se mu vůbec nedivím a přeji mu to, protože těch probdělých nocí před srazem muselo být neurekom

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
věřím v Mayu 

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
pelen píše:........ Ale jinak jste hodně rychlí slídilové na fóru.

- Focusini
- Junior
Tak si tak procházím fórum......co když se dostaneme do stavu, že se tady všechno vyřeší ? Už vím proč mi pískal řemen, že nemám tankovat plnou, proč mi drnčí boční okna, jakej olej....atd...atd.
Co pak budeme dělat ? Všechno budeme znát...žádná záhada. I když řemen mi píská opět, ale je to nuda, vím proč
Já myslím Foki, že bys to mohl vydat jako knížku - soubor otázek a odpovědí...byl by to trhák. Já už vidím, jak to mizí z pultů, protože Fofíků jsou mraky. Ten kdo nechce sedět u PC nebo od něj právě odpadne si vezme tu knížku, uloží se pohodlně do postele a hurá na věc (samozřejmě myslím čtení a prohlížení). Už mám v hlavě i obal - samozřejmě Foki, Maya, Kubík, Fokiho kára, fotky ze srazu, cena tak 350-400,- Kč. Tak uvidím za půl roku, jestli si to v shopu objednám
Co pak budeme dělat ? Všechno budeme znát...žádná záhada. I když řemen mi píská opět, ale je to nuda, vím proč

Já myslím Foki, že bys to mohl vydat jako knížku - soubor otázek a odpovědí...byl by to trhák. Já už vidím, jak to mizí z pultů, protože Fofíků jsou mraky. Ten kdo nechce sedět u PC nebo od něj právě odpadne si vezme tu knížku, uloží se pohodlně do postele a hurá na věc (samozřejmě myslím čtení a prohlížení). Už mám v hlavě i obal - samozřejmě Foki, Maya, Kubík, Fokiho kára, fotky ze srazu, cena tak 350-400,- Kč. Tak uvidím za půl roku, jestli si to v shopu objednám

Focus combi, 1,6, 74 kw, rv 2001
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: