Instalace audio zástavby
- Magic
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Instalace audio zástavby
S jakou tolerancí lze úspěšně použít orig/"k repro" mřížky bez nutných úprav dveří. Rád bych do všech dveří nainstaloval 16 kompa, ale u Feli jsem byl nucen upravovat jak kapsy, tak přidat mdf a design dveří byl narušen. V případě, že si budu chtít ponechat repro při prodeji bych mohl mít následně problémy.
Další dotazy směřuji k lidem, kteří instalovali/instalují do MK1 kvalitnější audio zástavbu:
- mám klást důraz na kvalitu ev. značku redukce 1,5 - 1 DIN pro rádio, a nebo je to bezpředmětné?
- jsou problémy s průchodností napájecího kabelu od baterky, pod prahy, a nebo přímo za autorádiem ev. kudy a jak ho vést?
- nejspíše to již zde někde v minulosti bylo zmiňováno, ale dá se již v ČR někde bez problémů obstarat "záslepka" namísto orig. rádia s odkládací plochou?
- jaké části vozu doporučujete vytlumit a kde bych se ev. mohl setkat s problémy s přístupem? Plánuji nejméně dvě vrstvy "Tescoundu".
- shrnutí: jaké a kolik redukcí bude k montáži tedy potřeba?
Děkuji předem za rady a odpovědi, uvítám určitě i fotografie z montáží u Focuse, abych si s tím mohl rovněž pohrát.
Další dotazy směřuji k lidem, kteří instalovali/instalují do MK1 kvalitnější audio zástavbu:
- mám klást důraz na kvalitu ev. značku redukce 1,5 - 1 DIN pro rádio, a nebo je to bezpředmětné?
- jsou problémy s průchodností napájecího kabelu od baterky, pod prahy, a nebo přímo za autorádiem ev. kudy a jak ho vést?
- nejspíše to již zde někde v minulosti bylo zmiňováno, ale dá se již v ČR někde bez problémů obstarat "záslepka" namísto orig. rádia s odkládací plochou?
- jaké části vozu doporučujete vytlumit a kde bych se ev. mohl setkat s problémy s přístupem? Plánuji nejméně dvě vrstvy "Tescoundu".
Děkuji předem za rady a odpovědi, uvítám určitě i fotografie z montáží u Focuse, abych si s tím mohl rovněž pohrát.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Instalace audio zástavby
budes muset udelat MDF adapter z ovalu na kruh . ale 1cm MDF neni problem pod tapic dostat .Magic píše:S jakou tolerancí lze úspěšně použít orig/"k repro" mřížky bez nutných úprav dveří. Rád bych do všech dveří nainstaloval 16 kompa, ale u Feli jsem byl nucen upravovat jak kapsy, tak přidat mdf a design dveří byl narušen. V případě, že si budu chtít ponechat repro při prodeji bych mohl mít následně problémy.
adapter je jedno dela se jen s tenkým prouzkem nahore nebo drazsi jen pruh 0,5 DIN .Magic píše: Další dotazy směřuji k lidem, kteří instalovali/instalují do MK1 kvalitnější audio zástavbu:
kabel se da tahnout dirou v A sloupku zboku tudy se dostanes do kabiny ,pokud nechces vrtat .
o te zaslepce s odladacim prostorem zatím v CR nevim , chtel jsem jich obhednat 5ks ale stale to vychazelo na cca 1500kc .
vnejsi plech je vytlumen z vyroby ja jsem daval doorboardy a tlumil jsem vnitrni stranu a staci to .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- Magic
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Máš fotografie z montáže? Dost by mi to pomohlo, sice na to nebudu sám, ale člověk Focuse ještě pod rukama neměl.foki píše:budes muset udelat MDF adapter z ovalu na kruh . ale 1cm MDF neni problem pod tapic dostat .Magic píše:S jakou tolerancí lze úspěšně použít orig/"k repro" mřížky bez nutných úprav dveří. Rád bych do všech dveří nainstaloval 16 kompa, ale u Feli jsem byl nucen upravovat jak kapsy, tak přidat mdf a design dveří byl narušen. V případě, že si budu chtít ponechat repro při prodeji bych mohl mít následně problémy.
adapter je jedno dela se jen s tenkým prouzkem nahore nebo drazsi jen pruh 0,5 DIN .Magic píše: Další dotazy směřuji k lidem, kteří instalovali/instalují do MK1 kvalitnější audio zástavbu:
kabel se da tahnout dirou v A sloupku zboku tudy se dostanes do kabiny ,pokud nechces vrtat .
o te zaslepce s odladacim prostorem zatím v CR nevim , chtel jsem jich obhednat 5ks ale stale to vychazelo na cca 1500kc .
vnejsi plech je vytlumen z vyroby ja jsem daval doorboardy a tlumil jsem vnitrni stranu a staci to .
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- Magic
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Rád bych se ještě zeptal jaký přesně typ redukce pro anténu je potřeba k neorig rádiu? Ten kabel z orig rádia se mi tam nějak nepodařilo dostat, mám to zkusit ještě, a nebo je opravdu potřeba ta redukce?foki píše:jen co je v galerii
Ford Focus hatchback 1,6 16V ZETEC 74kW, r.v. 99/00 v provozu, moondust silver

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- Magic
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Clarion 748RPM , redukci mi pošle kamarád, údajně je to něco takového :foki píše:zalezi co mas za radio ale vetsinou je potreba redukce
http://www.vltava2000.cz/sekin/goodsdet ... tmentID=59
Ford Focus hatchback 1,6 16V ZETEC 74kW, r.v. 99/00 v provozu, moondust silver

- Lamik
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Zkousel sem hledat ale nenasel. Tak se zeptam zde, jak hluboke muzu dat repraky do dveri. Kterym prahem tahnete low signal a kterym napajeni zeziku?

Ford Focus 1,8 85 kw I4 16V, Combi, r.v. 2000
Toyota Supra MA70 3.0 I6 24V
Fiat 127 1050 ccm I4 8V- Paffoni Edition
Ford Fiesta VAN 1,4 I4 8V
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k umisteni baterky je to snad celkem jasne... napajeci levym prahem, signalove pravym
UP: nejake priklady instalace budou u me - priklady instalace FoFo (1998-2004), vecer doplnim.
UP: nejake priklady instalace budou u me - priklady instalace FoFo (1998-2004), vecer doplnim.
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Zaslepka s odkladacim suplikem (Scosche FM1375B) v CR asi ne, jinak se sehnat da, ale je to otazka poctu kusu.
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem rano slibil, pridal jsem do galerie par fotek ohledne instalace audia do fofo I, kdyby nekdo chtel tahat kabely apod. odkaz
- maro
- Nováček
Ak pouzijes redukciu z ovalu na kruh hrubu 10mm, potom moze byt repro hlboke 75mm.
- Joose
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele: