Fokiho servisny vyjazd na Slovensko...

Moderátor:phofy
Odpovědět
zirafak
Test driver
Test driver

Fokiho servisny vyjazd na Slovensko...

Příspěvek od zirafak » 10.06.2006 20:47

Rad by sa touto cestou podakoval Fokimu za montaz stropneho svetielka a hlavne cyklovaca na stierace.Je to vazny profesional a az by sme na Slovensku mali takeho Fokiho/co mi Slovaci take stastie nemame/,bez problemov by som mojho Focusa zveril do jeho ruk.Da sa s nim skutocne kecat o hocicom,na cokolvek sa da opytat.....no proste odbornik a super clovek v jednej osobe.Mal som moznost spoznat aj jeho velmi prijemnu a nadhernu priatelku/dufam,ze sa Foki nenastve,ale musim skonstatovat,ze nam ti cudzinci pomalicky poberu vsetok nas "narodny poklad" zo Slovenska. :evil: :lol: :lol: May-u a taktiez ich maleho synatora, nadejneho pokracovatela/aspon tak sa mi v rozhovore vyjadril...ze bude opravovat Focusov a Porschaky ako tatino/ Fokiho "diela".
Samotna montaz bola hotova tak do pol hodinky cisteho casu.Zbytok z asi 3 hodinoveho pobytu bol straveny pre mna velmi prijemnym rozhovorom s Fokim a Mayou.Dokonca som ochutnal aj prve tohtorocne jahody,mnaaam.Musim pred Vami,ako sa povie "smeknout klobouk",lebo som mal pocit,akokeby som Vas poznal min 10 rokov.
Tak teda este raz:Velka vdaka!Ste ozaj super ludia!
PS:....do videnia niekedy nabuduce v Kostolnom,alebo ze by na zraze???

mar_tin
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mar_tin » 12.06.2006 09:19

pripajam sa k zirafakovi, dakujem fokimu za prehliadku auta po buracke a za jeho rady a pomoc pri rieseni chvejucich sa zrkadiel. foki je ozaj klasa, vyzna sa, ma super pristup... myslim, ze sa mozme podakovat aj mayi, ze k nam na slovensko fokiho sem tam dotiahne, a mame aj my moznost sa s nim stretnut, poradit sa, pokecat. takze este raz vdaka a niekedy na shledanou :-)
Ford Focus 1.6, 74 kW, 2002, kombi, silver

Odpovědět

Zpět na „Pokec“