presne v tu dobu sme boli s Latisom pre auto..
tak na toto snad nieje ani čo napísat..
-
chmelko
- Test driver

tak na toto snad nieje ani čo napísat..
http://www.novinky.cz/clanek/145195-gan ... idice.html
- PePe_tdci
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Re: tak na toto snad nieje ani čo napísat..
Tak to koukám
Jsem taky motorkář, i když v současné době bez motorky, ale tohle nechápu.. Všichni motorkáři, který jsem potkal byli vždycky ohleduplní a přátelský..
Všude se najdou debilové..
PS: kdybych měl Kadeta tak bych se rozhodně nenechal zbrzdit nějakym fichtlem
Jsem taky motorkář, i když v současné době bez motorky, ale tohle nechápu.. Všichni motorkáři, který jsem potkal byli vždycky ohleduplní a přátelský..
Všude se najdou debilové..
PS: kdybych měl Kadeta tak bych se rozhodně nenechal zbrzdit nějakym fichtlem
-
chmelko
- Test driver

ja si len nedokážem dobre predstavit, ako ta motorka dokaže vytlačit z cesty...nechcem hrat frajera, ale to by som si radšej nechal rozbit focusa, ked mi ide o život
- PePe_tdci
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Asi tak.. I když nevim jaký to je, přece jen ho můžeš i zabít a i když by to byl hajzl tak bych z toho byl asi špatnej..
Ono by sis ho moc nerozbil - stačí lehce postrčit
Ale stejně by mě zajímalo, co by dělali, kdyby sis jel prostě svoje a nikam neuhýbal.
Ono by sis ho moc nerozbil - stačí lehce postrčit
-
pette
- Zkušený

jj tak to je drsný ,ale pokud by mi šlo o kejhák tak motorka by mě taky nevytlačila ,ale to co předváděli to je bez komentáře

Focus combi II TDCI 1.6 2006 stříbrná Moondust
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
-
HAWK
- Zkušený

Hoši asi moc koukaj na americký filmy a nebo na Mad Maxe . "Dobrý"jsou ale i hlášky v diskusi k článku , je patrné,že podobných magorů je mnohem víc.
FORD FOCUS 2,0 l, 3dv., 99, moondust silver
FORD FIESTA 1,25 l 5dv.99 blue metla
FORD FIESTA 1,25 l 5dv.99 blue metla
- Jozkablack
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Jednou jsem si po Strakonický valil s Mitsubishi něco okolo 130km/h a začal jsem předjíždět jiný auto. Samozřejmě jsem se před tim podíval do zrcátka abych někoho neomezil. No o to větší překvápko bylo když najednou vedle mě přilítl motorkář. Musel mýt na tachu hodně přes 200km/h. Přibrzdil a začal hodně nevybíravě ke mňe gestikulovat. Když jsem mu ukázal že je jednička prostřednim prstem, neváhal a pěstí mi praštil do okýnka. No o to víc ten zmetek byl překvapenej když jsem naznačil že ho navezu do svodidel. Druhý překvápko pro něj muselo bejt když jsem se mu ještě ve 220 držel za prdelí. Jo podceńovat Cordii se nevyplácí.
Jinak na šmejdy narazíš všude. Velká část rodiny jsou motorkáři a tohle odsuzujou, stejnětak přehnaný šílenstvý na motorkách. Ten maník neměl zastavit. Nebyl jsem tam, ale myslim že dokud nezastaví, tak s motorkou moc šancí nemaj.
Jinak na šmejdy narazíš všude. Velká část rodiny jsou motorkáři a tohle odsuzujou, stejnětak přehnaný šílenstvý na motorkách. Ten maník neměl zastavit. Nebyl jsem tam, ale myslim že dokud nezastaví, tak s motorkou moc šancí nemaj.
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Prostě pololidi.Je to jako to nadávání na kamioňáky....Všude se najdou vocasové!Prostě pán narazil na špatnou partu.Bez značek atd.To mluví samo za sebe 
- PedroH
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Víš jak, právníci by se do toho obuli a pak by se dokazovalo, jestli jsi mohl nehodě zabránit nebo účinně omezit následky. Ale stejně bych to asi hodně dlouho viděl před očima a hodně přemýšlel, jestli jsem mohl něco udělat...Brrr, radši se tomu vyhnout!!!PePe_tdci píše:Asi tak.. I když nevim jaký to je, přece jen ho můžeš i zabít a i když by to byl hajzl tak bych z toho byl asi špatnej..
Ono by sis ho moc nerozbil - stačí lehce postrčitAle stejně by mě zajímalo, co by dělali, kdyby sis jel prostě svoje a nikam neuhýbal.
- jamaka
- Test driver

Pravnici? to by bolo tvrdenie jeho proti mojmu, ja som siel a on zrazu narazil do mna. a k tomu by som este pridal ze boli traja a pred tym ma ohrozovali, takze neviem, kto by tu mal vecsiu sancu na vyhru. a urcite to nie su ziadne kvietocky ktore nemaju ziadny zapis v registri, takze by v podstate mohol tvrdit cokolvek, malo by to dost malu vahu.
3D 1,8TDCi SPORT 85kW(116PS) 2003
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
- panther7
- Test driver

Co na takové hova.. napsat - hold nejhorší setkání je s blbcem a vůl vždy zůstane vol..
a někteří na mašině si myslí, že jsou něco víc a ještě když jich jede více-tak tuplem

a někteří na mašině si myslí, že jsou něco víc a ještě když jich jede více-tak tuplem
- Jozkablack
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Na právníky v tuhle chvíly se*u. Neni to tak dávno co u nás v hospodě dva občané z bývalé SSSR dělali bordel a nakonec vytáhly kudlu. Právníci mě ani ve snu nenapadli, dostali takovej kouř že věřim tomu že do dneška seděj na vozejku. Když jde po krku někdo mě, má co chtěl. Věř mi taková směsice strachu a vzteku co se do mě dostala by zabrzdila těžko kohokoliv. Prostě jsem vzal domlouvátko a dokud tu kudlu držel tak jsem mu šel i po hlavě. Když pak lezli doslova po čtyřech do kšá.....tak mě teprve napadlo že jsem mohl zabít. Ale v tu chvíly sem se neptal v duchu co z toho bude. Jsou to ¨jak napsal Kota pololidi a stačí jedna rána do hlavy a je z tebe mrzák a když se dobře trevíš na krk tak tě zabije na místě.....to je příklad toho zmlácenýho v autě. A ty kudly u nás? Už jednou mě pořezali a nikdy už se mi to znova nestane.....ne dokud budu stát na nohou. Tehdy mě zbily tak že jsem málem neviděl a přes celý záda mám šlyc když se opálim do dnes a mám to v sobě. Nejdu do ničeho pokud se nemusim bránit, nebo nemusim bránit blízklé.........ale když musim tak mě rozhodně právníci nezajímaj.
A myslim že ode dneška nebudou ani toho zmlácenýho v Kadetu.
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
- panther7
- Test driver

Koukám, tedy, že tebe bych tedy nechtěl potkat nasra...a nebo když si v ráži, to pak jde skutečně o krkJozkablack píše:Na právníky v tuhle chvíly se*u. .....ne dokud budu stát na nohou. Tehdy mě zbily tak že jsem málem neviděl a přes celý záda mám šlyc když se opálim do dnes a mám to v sobě. Nejdu do ničeho pokud se nemusim bránit, nebo nemusim bránit blízklé.........ale když musim tak mě rozhodně právníci nezajímaj.
- Mira
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
těžko soudit a předvídat. ale pokud by mě očividně ohrožovali, nebál bych se je naťuknout a shodit. pokud by mi rozbíjeli auto, tak minimálně na jednu motorku bych se snažil najet tak aby byla provozu neschopná a policajti měli jednodušší práci. z auta bych se bál vylézt pokud bych byl sám a tak bych své auto použil jako nástroj sebeobrany.
- _djproces
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
to čumim...