Váš názor na světla

Moderátor:phofy
Odpovědět
UcuLeLembo
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UcuLeLembo » 30.05.2007 19:50

opicak píše:Na barvu jsem se ptal - pouze černá. :cry:. Prodejce těch tvých můžu jen doporučit.(Kopáček, že? - podle vizitky na fotce světel) Mám u něj objednané chromované rámečky mřížek topení. Omylem poslal jiné zboží - chromované mřížky - omluvil se, vrátil peníze a já zboží, rámečky pošle hned jak budou. Vše rychle a bez problémů. Solidní jednání, můžu jen doporučit. Jsem fakt zvědavý, které světla vlastně budeš mít. :wink:
no přece tyhle http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... &start=165 :lol:

JJ,je to Kopáček,to o těch tvých rámečkách na topení jsem tady někde na fóru četl....to je smůla.ale aspoň že byl takovej že vrátil peníze a v pohodě ste se domluvily.To už na ně čekáš ale poměrně dlouho nee :?: Doufám že světla bude mít nejpozději začátkem června abych to stihl na Krivonosku :?
Obrázek
bylo fofo 1,8i 115k,r.v.99,5-dv.hb
je Kia Ceeď 1,4 cvvt

UcuLeLembo
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UcuLeLembo » 30.05.2007 19:52

joo,kde si vyhrabal tu fotku toho fíka s parkovačkama?Taky jsem jí tady někde viděl a tušim že to byla zrovna moje oblíbená green barva :?: :wink:
Obrázek
je Kia Ceeď 1,4 cvvt

opicak
Junior
Junior

Příspěvek od opicak » 31.05.2007 13:16

UcuLeLembo píše: no přece tyhle http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... &start=165 :lol:

JJ,je to Kopáček,to o těch tvých rámečkách na topení jsem tady někde na fóru četl....to je smůla.ale aspoň že byl takovej že vrátil peníze a v pohodě ste se domluvily.To už na ně čekáš ale poměrně dlouho nee :?: Doufám že světla bude mít nejpozději začátkem června abych to stihl na Krivonosku :?
Jo - rámečky vlastně mřížky jsem tu nabízel za cenu jako p. Kopáček - když už byly doma :wink: Ale nikdo se nechytl, tak jsem je vrátil. Čekám dlouho, několikrát jsem s prodejcem mluvil, prý mu nějak blbě dodali zboží, mají být v průběhu června. Už jsou zaplacené, jen čekám na zboží. Jako odškodné mi nabídl bílé boční blinkry - čiré, typ který chci za cenu 200Kč. Tak budou taky :wink:

U těch tvých světel jsem fakt zvědavej, jestli budou s el. ovládáním. Všude čtu, že tenhle typ to nemá.
focus 1.8 TDCi 85kW kombi,rok výroby 2002, výbava GHIA
Obrázek

UcuLeLembo
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UcuLeLembo » 31.05.2007 15:31

Noo myslim si že s tim naklápěnim asi nebudou,on myslel asi jiný.Boční blinkry za 200 :?: To je zadarmo,já je kupoval v KV Kelly a za komplet (předek+boky) jsem vypláznul 2.200 a to jsem měl slevu :roll: Měl bych k těm světlum dostat taky boční čiré zadáčo,tak je zkusim nabídnout kámošovi na jeho fíka a jinak je vemu na Krivonosku,tam by je někdo vzal na 100%.

Odkud je ta fotka :?:
Obrázek
Obrázek
je Kia Ceeď 1,4 cvvt

opicak
Junior
Junior

Příspěvek od opicak » 31.05.2007 15:36

UcuLeLembo píše:Odkud je ta fotka :?:
Víš, že už ani nevím. :roll: Prolezl jsem na webu tolik stránek, když jsem hledal informace o těch světlech, že už si to nepamatuju.Ale jsou to 100% ta světla z mého obrázku a díky tomu, jak vypadá tenhle noční "kukuč", jsem si je zamiloval. A ještě mají jít el. seřizovat. :wink:
focus 1.8 TDCi 85kW kombi,rok výroby 2002, výbava GHIA
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Pokec“