Vibrace od 100-140
-
- Nováček
Re: Vibrace od 100-140
Já budu mít problém asi trochu jinde s tou vibrací...Když vezmu za levou poloosu až u převodovky tak má vůli až to trochu cvaká. To asi nebude dobře co? Mám podezření na převodovku, protože i na neutrál to cvaká. Někdy pomůže když vyšlápnu spojku , ale jenom někdy. A nedělá to pravidelně jenom někdy. Vyměnil jsem všechny kotouče , pravou poloosu a levou jsem měl rozebranou a vypadá dobře. Jenom tu levou se mi nepodařilo vyndat celou. Vnitřní kloub z převodovky nešel ani za boha ven.
Ford Focus combi 1.8 TDDI 66 KW Ghia černá metalíza r.v 2001
-
- Nováček
Ahoj, ta vůle u převodovky je normální koukal jsem na jiný focuse. Po ujetí pár kilometrů se auto uklidnilo a vibrije to jenom někdy ale nepatrně.
Ford Focus combi 1.8 TDDI 66 KW Ghia černá metalíza r.v 2001
-
- Nováček
zdravím,
mám taky problémy s vibrací, začínají asi v 80km/h při vyšší akceleraci, začalo to dělat po výměně setrváku se spojkou, bohužel tomu vůbec nerozumím, takže otázka zní, je možné, že mi mechanik, špatně ty poloosy namontoval? Zrovna jsem přezouval na zimáky a dělá to pořád, takže v kolech problém není.
mám taky problémy s vibrací, začínají asi v 80km/h při vyšší akceleraci, začalo to dělat po výměně setrváku se spojkou, bohužel tomu vůbec nerozumím, takže otázka zní, je možné, že mi mechanik, špatně ty poloosy namontoval? Zrovna jsem přezouval na zimáky a dělá to pořád, takže v kolech problém není.
FF 2002 1.8 tdci 85kw šedá metal