Váš názor na světla
- big_bart
- Zkušený

to UcuLeLembo: promin, ale na zarovky se budu divat az v sobotu, protoze se budu vrtat ve svetlech a zapojovat ty blinkry, tak ti pak pisnu co tam je za zarovky, ale jedno vim jiste jako parkovacky jsou led diody

FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - prodáno
FF 3dv., 1.6 16V, rv. 1999 - prodáno
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - ukradeno
FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je
- UcuLeLembo
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
OK,právě mi psal prodejce...tak světla dorazí koncem června max.začátkem července a jedny budou i s el.ovládáním.Na cenu zatim čekámbig_bart píše:to UcuLeLembo: promin, ale na zarovky se budu divat az v sobotu, protoze se budu vrtat ve svetlech a zapojovat ty blinkry, tak ti pak pisnu co tam je za zarovky, ale jedno vim jiste jako parkovacky jsou led diody![]()
![]()
![]()
- opicak
- Junior

Tak to jsi mě dostalUcuLeLembo píše:OK,právě mi psal prodejce...tak světla dorazí koncem června max.začátkem července a jedny budou i s el.ovládáním.Na cenu zatim čekám
To jsem fakt zvědav. Jestli ano - jdu po nich taky a doma budou měsíc jen topinky
focus 1.8 TDCi 85kW kombi,rok výroby 2002, výbava GHIA

- UcuLeLembo
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
konkrétně tady u těch neni,ale psal mi že bude mít jedny a ty s tim budou,ovšem cenu neřekl.Já už je objednal,ty taky?Koukal jsem že měl dvoje a jedny někdo koupil a já jsem vzal ty druhýopicak píše:Tak to jsi mě dostalUcuLeLembo píše:OK,právě mi psal prodejce...tak světla dorazí koncem června max.začátkem července a jedny budou i s el.ovládáním.Na cenu zatim čekám![]()
Alespoň podle ceny a obrázku mám pocit, že jsme oba kontaktovali stejného prodejce a mě bylo řečeno, že u tohoto typu el. naklápění není.
![]()
To jsem fakt zvědav. Jestli ano - jdu po nich taky a doma budou měsíc jen topinky![]()
![]()
- taspy
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Teda vy budete mít krásný světýlka, abych Vám je pak nezáviděla!

FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - byl a má nového páníčka
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - bylo, asi někde je, ale nevím kde
FF 3dv. 1.6 16V, rv. 1999 - krásný je pořád, ale ne už moje
FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je
- UcuLeLembo
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Jako 1. vymen vetraky v PC za bezhlucne nebo se s PC odstehuj z loznice.UcuLeLembo píše:Tak to jo,já jdu chrnět,flaša je dopitá a žena už mě pleskuje že jí tady hučí comp.Zítra dám vědět a popř,přidám foto světel.Ale po důkladném pročtení toho inzerátu jsem se dočetl že světla budou k dostání koncem června....uvidíme posílal jsem email a zítra popř.zavolám tak drž palce
- UcuLeLembo
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
A nebo že bych začal tunit comp :pelen píše:Jako 1. vymen vetraky v PC za bezhlucne nebo se s PC odstehuj z loznice.UcuLeLembo píše:Tak to jo,já jdu chrnět,flaša je dopitá a žena už mě pleskuje že jí tady hučí comp.Zítra dám vědět a popř,přidám foto světel.Ale po důkladném pročtení toho inzerátu jsem se dočetl že světla budou k dostání koncem června....uvidíme posílal jsem email a zítra popř.zavolám tak drž palce
- opicak
- Junior

Tak to budou tyhle:UcuLeLembo píše:Konkrétně tady u těch neni,ale psal mi že bude mít jedny a ty s tim budou,ovšem cenu neřekl.Já už je objednal,ty taky?Koukal jsem že měl dvoje a jedny někdo koupil a já jsem vzal ty druhý

Jak to tak už měsíc sonduju, tak tyhle el. ovládání mají. Mluvil jsem s prodejcem a řekl mi,že ty co nabízí ovládání nemají. Tím to pro mě haslo - nechci mít problémy na STK. O jinem typu s ovládáním nemluvil, tak jsem nic neobjednával. Pokud má světla s el. ovládáním viz obr., tak jsi jdu vážně otevřít láhev a uvedu se do jiného stavu.

- UcuLeLembo
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
- opicak
- Junior

Přesně tak - na aukru, ale ten typ, co jsi sem dal ty. O těch elektricky stavitelných se mi prodejce nezmínil, jinak bych po nich skočil i za cenu kolapsu domácího rozpočtu.UcuLeLembo píše:Noo,ty nevypadaj vůbec špatněJá mám STK ošéfovanou,tak jsem to neřešil.Ty jsi na ně kápnul taky na Aukru
A jaká je cena

No není to paráda?

- UcuLeLembo
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Nádhera,už se nemůžu dočkat
Já budu mít ty jsou jsem dával na úvodní stránku.Dneska jsem tam koukal a jsou tam zase trochu jiné od jiného prodejce,ale jestli jsou stavitelné to taky nepíše,mrkni http://www.aukro.cz/item200272321_nove_ ... focus.html
- opicak
- Junior

- UcuLeLembo
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
- opicak
- Junior

Na barvu jsem se ptal - pouze černá.
. Prodejce těch tvých můžu jen doporučit.(Kopáček, že? - podle vizitky na fotce světel) Mám u něj objednané chromované rámečky mřížek topení. Omylem poslal jiné zboží - chromované mřížky - omluvil se, vrátil peníze a já zboží, rámečky pošle hned jak budou. Vše rychle a bez problémů. Solidní jednání, můžu jen doporučit. Jsem fakt zvědavý, které světla vlastně budeš mít.