Příspěvek
od foki » 20.03.2010 23:30
taky neco pridam ,
dum do patra - nezamyslel se nekdo nad tim co az mi bude treba 60-70 let a budu denne chodit do loznice po schodech ? proto kdyz bych stavel tak asi jen prizemni nebo max 2-3 schody nejaka mistnost vys nebo niz .
co psal eidz - to ze je trab si rozvrhnout co kde , jak , pristup , kryti , zahradu , je to vse dobre , ale na papire to vypada jinak nez v realu a protoze mnohdy je lepsi typovy ktery clovek muze nekde videt a vse si prohlednout , nez vymyslet neco sveho a pak si rict , tohle bych udelal tak a tohle jinak .
k pouzitemu materialu , ma nekdo spocitane o kolik vic vyjde treba stigiho varianta oproti necemu normalnimu (abych se priznal , v dobe kdy jsem stavel jsem nic takoveho neresil , hlavni a rozhodujici ukazatel byly penize , protoze jsem se nechtel zadluzovat , tak se vybiraly takove materialy ktere v te dobe vychazely nejak lepe ) a nasledne kolik je mozen rocne usetrit zase oproti normalnimu . protoze kdyz si vezmu ze protopim cca 35000 (vcetne ohrevu vody - sporak je elektrika ) a stalo me by me to kolem 2000000 , a na druhe strane znamy ktery postavil s odrenýma usima do 5000000 , ma tam vzduchotechniku , trojskla (vmoji dobe nic takoveho nebylo ) zaizolovanou fasadu tak kolik muze protopit 10000? a tim mi vychazi ze se to srovna za cca 100let coz uz me trapit nemusi . jestli je tam neco jinak tak me opravte .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč