Ja som bol dnes na malom drazdiaku a je tam kopec ludiDzefer píše:nebali, sak uz aj tri dni mrzne a lad mal odhadom dobrych 5cm. A bola tam kopa ludi, co to vyskusali pred nami.Mozno uz je zamrznuty aj maly drazdiak, mozeme ist vyskusat ak by niekto isiel.
To jazero sa vola Strkovka, je to pri Bernolakove, neviem, co je to sutrovka
no to je po ivansky a je to blizsie k ivankeDzefer píše:To jazero sa vola Strkovka, je to pri Bernolakove, neviem, co je to sutrovka
hmmm toto ma caka ?? autodrahy ?? no uz sa tesimmehturt píše:ja som dnes nevytiahol pety z domu.. tak som mal wintergames len so synom v izbe
Takze zajtra o 9:30 na malom drazdiaku , ak by mal niekto zaujemmisoka píše:Ja som bol dnes na malom drazdiaku a je tam kopec ludiDzefer píše:nebali, sak uz aj tri dni mrzne a lad mal odhadom dobrych 5cm. A bola tam kopa ludi, co to vyskusali pred nami.Mozno uz je zamrznuty aj maly drazdiak, mozeme ist vyskusat ak by niekto isiel.
To jazero sa vola Strkovka, je to pri Bernolakove, neviem, co je to sutrovkaAk by mal niekto zaujem v sobotu si tam pojdeme s chalanmi zahrat hokej , keby sa chcel niekto pridat ?
tak ako bolo na babe, uzil si si ?mehturt píše:ja som dnes nevytiahol pety z domu..
... ale zajtra pojdem asi na babu, posankovat sa
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti