Na letni je este mesic cas vazeni. Byl jsem tedka v jesenikach a i ve dve odpoledne jeste bylo v lesich primrzlo - taje to co je na krajnici a namrza to na ceste... A jeste je celkem zima, za tento tyden snad teploty neprekrocily 7°C a to je na letnaky jeste malo. Ja osobne sem byl vcera v pneuservisu davat nove zimaky na zadek firemni fabky takze mesic este na aute urcite budou
hrozny rozdili teplot, rano u nas -9, odpoledne +9, na zitra hlasijou na morave z rana naledi a je jedu zrovna brzo rano do Zlina ... nevim s tim prezutim to nevidim tak zhave
Ford Focus kombi, 1.6 benzín, rv. 2004, černá panther, dotaženo z NDR , fólie SunTek HP15 (už jen vzadu)
Ja sem vcera jel Ostrava, šumperk, krnov, hlučín, valašské meziříčí a večer opava a muzu rict ze rano byla dalnice podivne slizka a pred olomouci zmrzla, rymarov byl pod snehem jinak celkem sucho ale zima. Na letni je jeste brzo chlapci.
Nejspíš se bude dat přezut kolem 20. března , to se mají teploty pohybovat přes noc a den v rozmezí 5 - 14 st.C. To jde pak o nic , těch deset dnů vydržím, než sundají ty dementní značky se zimní výbavou. Někteří v Brně přezouvali minulou a předminulou sobotu, kdy bylo jako na jaře. Ale pech nastal v týdnu, kdy na namrzlých mostcích a ledu od jinovatky, trochu poupravily fasády aut.
Taky ještě vyčkávám (hlavně nemám letní kola). Každopádně todle počasí mě spíš rozčiluje než těší. Jezdit po rozehřátý dálnici na zimních sem nikdy neměl moc rád. Navíc ty rozdíly v Praze teplo na opalovačku a dojedu na vysočinu a v lese to pošlu do stromu, protože led
Mondik IV. 2011 2.0 TDCi 120kW dříve FoFo II. 2006 1.6 TDCi 80kW@106kW
Já jsem již v úterý přezul - jezdim stejně jenom po Praze a né moc, takže u mě jasná volba a je to kurva rozdíl - konečně to krásně bouchá a hučí - krása !!
JE : Ford FiestaST150 BYL : Ford Focus ST225 BYL : Ford Mondeo 2.0 107 KW BYL : Ford focus 1.8 TDCi 85KW