KRIVONOSKA 2007 den poté
- PedroH
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- PedroH
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- PedroH
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- mosad
- Junior

Také všem děkujeme za super sraz. I moje holky to tam bavilo, byly na výletě v Hluboké - takže spokojenost celé rodiny. Poznali jsme lidi, pohovořili, hospůdka fajn ... Taky se mi lépe budou obhajovat další vylepšení auta - bílé blinkry a tak.
Cenu vstupu neřeším - buď někam chci a zaplatím, nebo nic. Taky vím jak je náročné nějakou větší akci připravit. Takže díky pořadatelům.
No a jen postřeh k soutěžím. Mě se líbily, naše drahé polovičky by možná víc bavilo třeba zkusit přesné zajíždění a couvání mezi kužely - prý mají ženy větší cit a lepší odhad. Pravda ale je, že na to tam není vhodné místo. A je otázka, jestli vůbec existuje nějaký kemp s podobně solidním zázemím a ještě vhodným prostorem na takovou věc.
Cenu vstupu neřeším - buď někam chci a zaplatím, nebo nic. Taky vím jak je náročné nějakou větší akci připravit. Takže díky pořadatelům.
No a jen postřeh k soutěžím. Mě se líbily, naše drahé polovičky by možná víc bavilo třeba zkusit přesné zajíždění a couvání mezi kužely - prý mají ženy větší cit a lepší odhad. Pravda ale je, že na to tam není vhodné místo. A je otázka, jestli vůbec existuje nějaký kemp s podobně solidním zázemím a ještě vhodným prostorem na takovou věc.
- Boban
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Taky se přidávám k poděkování všem zučastněným, další mé poděkování patří také spoluorganizátorům Damonovi a Fofince, Fokimu a nesmím zapomenout na DJ Vesy který dokázal rozhýbat atmosféru a po celou dobu se staral o skvělou hudbu, také Pelénovi za super fotky!.
Trochu mě mrzí rozpad akce ve večerních hodinách na několik táborů dost daleko od sebe a nemohli jsme rozebrat spoustu věcí kolem fóra, srazu a tak. Všem děkuji byli ste Skvělííííííííííííí

Trochu mě mrzí rozpad akce ve večerních hodinách na několik táborů dost daleko od sebe a nemohli jsme rozebrat spoustu věcí kolem fóra, srazu a tak. Všem děkuji byli ste Skvělííííííííííííí
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- Boban
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Pravda Romosch udělal takovou umrtvovací "bodku" za sobotouchmelko píše:to je tiež vec, ktorú by som vytkol, že niektorí mali tendencie tahat clenov prec od hlavneho stanu![]()
nakoniec sme na riešenie zostali len pár a nakoniec to aj tak romosh zazdil a bolo po porade
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
myslim, ze jeho bodka trvala este aj v nedelu do neskorych poobednych hodin...Boban píše:Pravda Romosch udělal takovou umrtvovací "bodku" za sobotouchmelko píše:to je tiež vec, ktorú by som vytkol, že niektorí mali tendencie tahat clenov prec od hlavneho stanu![]()
nakoniec sme na riešenie zostali len pár a nakoniec to aj tak romosh zazdil a bolo po porade![]()
![]()
![]()
![]()
-
ExciteFF
- Junior

Já musím souhlasit se simirem taky jsem v tom jen seděl,ale zážitek super a taky mám fotkuRebik píše:Díky, zrovna si říkám že jdu do postele a mrknu na web, zda nejdou nějaké fotky a ono takhle osobně. -))Fordik píše:A jeden příspěvek musím dát takto samostatně - bohužeĺ jsem zapomněl jméno,ale to bylo asi tou jízdou.
Chtěli bychom s Fordíkovou oba poděkovat za svezení v tom (aspoň pro mne)nejúchvatnějším co Ford udělal a to v modrém RS-u!! Jak to sedí jede a brzdí? Tohle se opravdu nedá popsat,to se musí zažít![]()
Takže jesště jednou díky,pokud si to ten dotyčný zde přečte!!!!P.S. a měl to docela i v ruce
Ještě reakce na cenu srazu, taky jsem za pár hodin platil plný vstup, projel s lidma půl nádrže a jsem moc spokojený ... Díky za společnost.
- Damon
- Test driver

- Jenda25
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- taspy
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
To ExciteFF: Se na ni můžeš po večerech dívat, protože to ty nikdy mít nebudeš:-D Vlastně už ani tvé FoFo ti nepatří

FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - byl a má nového páníčka
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - bylo, asi někde je, ale nevím kde
FF 3dv. 1.6 16V, rv. 1999 - krásný je pořád, ale ne už moje
FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je