to bude muset bart makat jak barevnejtaspy píše:a ještě prahy a zadní spojler a křídloUcuLeLembo píše:
Tak to by už šlo,ale to nepočítáš lak![]()
![]()
![]()
![]()

A nebo to pak taky můžeme někde zbořit nebo někdo nás a to se půjdu rovnou oběsitUcuLeLembo píše:
to bude muset bart makat jak barevnej![]()
ale za tu cenu krásného vozítka to stojí.Až na ty obavy ze závistivců a zlodějů
Panebože jen to nee,se snad začnu modlit za vás za všechny a za všechny fíky aby je nepotkal nějaký nemilý ťukanečektaspy píše:A nebo to pak taky můžeme někde zbořit nebo někdo nás a to se půjdu rovnou oběsitUcuLeLembo píše:
to bude muset bart makat jak barevnej![]()
ale za tu cenu krásného vozítka to stojí.Až na ty obavy ze závistivců a zlodějů
![]()
![]()
![]()
Takže pokud nás potká, tak jsi se za nás dost nemodlil?UcuLeLembo píše: Panebože jen to nee,se snad začnu modlit za vás za všechny a za všechny fíky aby je nepotkal nějaký nemilý ťukaneček![]()
![]()
A kruci!!!Zrada!!!UcuLeLembo píše:
jj,ale pojistku pak ode mě nevymáhejte
Ty jsi tak hodnej, tak za to ti zjistím ty žárovkyUcuLeLembo píše:
noooo,tak nějakou kačku vám teda přispěju
To se neboj beru si to osobně na starost!!!UcuLeLembo píše: OKI beru tě za slovo,a nezapomeňte udělat ty fotky
No jistě, ještě by mi zlenivěl!UcuLeLembo píše:Noo,musí toho barta někdo honit že
Určitě budu! Pozdravuj ženu!UcuLeLembo píše:Tak to jo,já jdu chrnět,flaša je dopitá a žena už mě pleskuje že jí tady hučí comp.Zítra dám vědět a popř,přidám foto světel.Ale po důkladném pročtení toho inzerátu jsem se dočetl že světla budou k dostání koncem června....uvidíme posílal jsem email a zítra popř.zavolám tak drž palce
jj díky budutaspy píše:Určitě budu! Pozdravuj ženu!UcuLeLembo píše:Tak to jo,já jdu chrnět,flaša je dopitá a žena už mě pleskuje že jí tady hučí comp.Zítra dám vědět a popř,přidám foto světel.Ale po důkladném pročtení toho inzerátu jsem se dočetl že světla budou k dostání koncem června....uvidíme posílal jsem email a zítra popř.zavolám tak drž palce
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host