Je to atmosfericky motor, tam se ten prubeh nemuze jinak menit.PaJaS píše:Když už tak hezky teoretizujete, tak já budu takyMožná je to kravina, ale když jsem si tak prohlížel ty grafy z brzdy na stránkách supersprintu, přišlo mi, že největší nárust hodnot je ve většině případů stejně až ve vysokých otáčkách. Takže v běžnym provozu těch pár šemíků ze samotnýho koncovýho tlumiče stejně nebude poznat
Chiptuning benzin
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
To snad plati pro vsechny atmosfery. Samozrejme mimo motoru s promennym casovanim ventilu a promennym profilem vacky. Podivej se na grafy... ten motor se musi vytacet.stan píše:1.6-kari SE neviem ci aj vy mate taku skusenost ale ked dosiahnem cca 5t ot/min tak ako keby sa zaplo turbo normalne citit narast vykonu
- stan
- Junior
tak, vyfuk nasadeny
, zvuk nezmeneny, alebo len malinko, cize zena ma nezabije lebo to ani nespozna, snad nad 4t ma to taky dravejsi zvuk , ale este som to nestihol vytestovat,
btw : mam teraz na predaj svoj stary original tlmic ford, nie je ani deravy ani nic ine mu nechyba zatial

btw : mam teraz na predaj svoj stary original tlmic ford, nie je ani deravy ani nic ine mu nechyba zatial
ford mondeo kombi mk4 1.8tdci titanium, mondeo mk3 ST titanium X 2.2 tdci 136kW
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- PetrS
- Junior
No udělá to, že budeš potřebovat 150tis na nové autochalomi píše:v pondeli budu mit chip na 150k tak jsem zvedavej co to udela

je: Focus II FL 1,8 16v Ghia 7/08
byl : Focus 1,6 16v 74kW, 1/02 s drobnými úpravami
byl : Focus 1,6 16v 74kW, 1/02 s drobnými úpravami
- fplisek
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
+50 koní na 1.6ce jo? Tak to jsem zvědavej na výsledek
, kdyby to bylo turbo, tak bych tomu možná při troše dobrý vůle věřil, ale u atmosféráku
, jako napovídat toho můžou hodně, ale nezapoměn si to pak nechat změřit na brzdě 

Ford Focus 1.8 TDCi 85kW + Bluefin, K&N, IC z FoFoII, Silver, 17" Wolf, Eibach, RS nárazník, xenony, nivelace, ostřiky, ST vyhřívané sedačky, vyhřívané čelní sklo, 4x el. okna, digi klima, BC, el. šíbr, tempomat, alarm: Galerie