No tak jak to čtu tak to asi nechám jak je bez úprav.Za studena chytne hned bez plynu,otáčky vyletí na cca 1400 a klesají na nějakých 1200 kde drží a po zahřátí drží stabilně +/-720o.t/min.Jediné co mě trochu štve je to brzdění motorem a to hlavně za studena kdy to nebrzdí vůbec.Po zahřátí už je to přijatelné i když to není jak u jiných aut tak je to o zvyku a nějak mě to nevadí.Ale za studena se mi to vůbec nelíbí, ráno když vyjedu od domu tak vytočím dvojku do cca2.5 tis a dojíždím k první křižovatce bez plynu.Ale po uvolnění pedálu auto ještě cca 30 metrů drží 2,5 tis otáček než začnou vůbec padat a to pak ještě hodně pomalu.Pak už to je většinou ok jen vždy dojezd k první křižovatce bez plynu (pokud je to do kopce tak ne

).No a pak ještě to padání otáček, taky je to o zvyku a dá se s tím normálně jezdit ale.Pokud se točí do 3tis tak je to bez problémů.Nad 3 tis ot. je tam určitý jakoby mezera v odezvě mezi uvolnění plynu a reakcí motoru na toto uvolnění.Prostě otáčky po uvolnění plynu nějakou 1-2 sekundy drží otáčky tam kde jsou než začnou padat.A to omezuje rychlost řazení když se chce člověk trochu projet, protože pokud během té 1-2 sekund člověk ještě sešlápne spojku a chce řadit, tak mají otáčky tendenci držet ještě déle a už párkrát se mi stalo že jsem to vzal přes zuby hlavně při točení 3ky a řazení 4. ve vysokých otáčkách.Takže na synchrony to není taky nic moc a já si na tu 4ku musím už dávat pozor když to hodně točím a řadit ju spíš pomaleji.A tohle všechno dle mé teorie přisuzuji pomalé odezvě volnoběžného ventilu.Protože když se přidá plyn tak je ventil otevřený na plno a po uvolnění a přechodu na volnoběh musí zase začít kmitat potřebnou frekvencí pokud se nepletu ne?Takže pokud bude ještě otevřený ve chvíli kdy už by měl kmitat nebo být zavřený, (teď nwm jak to má být, jestli se zavře a měl by začít kmitat a udržovat otáčky až klesnou a danou hranici, nebo hned kmitá jen třeba jinou ferkvencí nebo co nwm jak to ve Fordu (ne)vymysleli

) tak tam půjde víc vzduchu a otáčky se budou držet,pomaleji padat, nebo se dokonce v některých případech i zvyšovat.