UcuLeLembo píše:Joo Taspy:vy ste je koupily někde z internetovýho obchoduPokud ano tak kde
Koupili jsme je od Lopíka, nabízel je tu na foru!

UcuLeLembo píše:Joo Taspy:vy ste je koupily někde z internetovýho obchoduPokud ano tak kde
jj,koukal jsem že tam nějaký prodával,ale nebyla tam fotka.Vy tam teda ty blinkry zapojíte?A nebude vadit že tí svítí blinkry na bokách,ve světlech a v nárazníkutaspy píše:UcuLeLembo píše:Joo Taspy:vy ste je koupily někde z internetovýho obchoduPokud ano tak kde
Koupili jsme je od Lopíka, nabízel je tu na foru!
Tak zatím to bude blikat všude, ale z nárazníku pak půjdou pryč! Bude se dávat jiný nárazník!UcuLeLembo píše:
jj,koukal jsem že tam nějaký prodával,ale nebyla tam fotka.Vy tam teda ty blinkry zapojíte?A nebude vadit že tí svítí blinkry na bokách,ve světlech a v nárazníkuJinak vaše vlákno sleduju tak se na fotky rád podívám
Tak plány by byly, uvidíme, jestli ještě vyjdou! Ale asi to nebude hned!UcuLeLembo píše:Tak to joJá nárazník dávat asi nebudu,leda že bych ho na zimu sundaval(což se mi nechce),protože jezdim dost na hory za sportem.Koukám že vy z toho plánujete udělat pěknou káru
Ten první od Riegra je za 5000,- a ten druhý kolem osmi! Ale dělali by nám to v Benešově, tak by to bylo snad levnější!UcuLeLembo píše:ten první je super,ale to bude asi pálkataspy píše:Chcem něco takového!
jj,hned to nejde,už teď ste toho udělali až dosttaspy píše:Tak plány by byly, uvidíme, jestli ještě vyjdou! Ale asi to nebude hned!UcuLeLembo píše:Tak to joJá nárazník dávat asi nebudu,leda že bych ho na zimu sundaval(což se mi nechce),protože jezdim dost na hory za sportem.Koukám že vy z toho plánujete udělat pěknou káru
![]()
![]()
UcuLeLembo píše:
jj,hned to nejde,už teď ste toho udělali až dostZa toho Riegra je to slušná cena,počítal jsem víc
taspy píše:UcuLeLembo píše:
jj,hned to nejde,už teď ste toho udělali až dostZa toho Riegra je to slušná cena,počítal jsem víc
Taky je to jen za spojler pod nárazník! Nárazník je kolem 12.000,-! Chybička se vloudila
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak v Benešově jsme vybrali taky takový a za 2000,-UcuLeLembo píše:![]()
Tak to jo,protože 5 tis. za ten nárazník by ti urval ruce kde kdo
Ale za ten spoiler bych to asi nedal,to je pálka
a ještě prahy a zadní spojler a křídloUcuLeLembo píše:
Tak to by už šlo,ale to nepočítáš lak
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host