Začně ti to zvonit jak na kostelni veziMira píše:otázka laika: a kdy poznám, že mám bolavé "kosti" na Fofíkovidíky

Rodicom menili pravu pred styrmi rokmi,lava zacina potukavat teraz...takze ak by vtedy mali cakat,asi by sa dostcouddy píše:Začně ti to zvonit jak na kostelni veziMira píše:otázka laika: a kdy poznám, že mám bolavé "kosti" na Fofíkovidíky
))) ps pricne nerovnosti, zvoni a tluce ale nech tlouct, dokud se "nevyboucha" i ta druha.
Takze chvilku zvonit a pak menit.
nejlíp uděláš,když třeba večer nastříkáš matice penetračním olejem a nebo nějakým uvolňovašem zarezlých šroubůManoSK píše:uz mam objednane nove, ja len ci ich musim rychlo dat menit, alebo mozem pockat na mechanika, co sa mi vrati za dva tyzde a volny bude asi za triNo ak sa mi podari uvolnit matice tak ich vymenim sam, udajne ziadny problem , len neviem ci povolim tu spodnu. Tu pri tlmici som uz povolil, aj ked boj to bol
Jezdit by se bez toho dalo, ale uz od nazvu stabilizator si clovek odvodi, ze to tam asi nebude zbytecneAnder píše:Jak to tak vidím tak teď si vzpomínám, že mi říkal kámoš, že si ty stabilizátory úplně vymontoval a jezdil bez nich!!! Nevím zdali je to pravda, nebo jen kecal!!! Ale celkem by mě to zajímalo!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů