Člověk by tu kvůli nim ronil slzy a oni takhle

Beru Simír,bo je to můj IDOL,snažím se ho na dálnici napodobovatbofi píše:Hawku nechci se opakovat , ale zase si na to kápnul.
Nebudeš ty mít ještě jeden Nick , něco ve smyslu Sherlock Holmes , Colombo , Simír nebo tak něco ?![]()
![]()
Tak sem to tipovalHAWK píše:Beru Simír,bo je to můj IDOL,snažím se ho na dálnici napodobovatbofi píše:Hawku nechci se opakovat , ale zase si na to kápnul.
Nebudeš ty mít ještě jeden Nick , něco ve smyslu Sherlock Holmes , Colombo , Simír nebo tak něco ?![]()
![]()
ale jeho kaskaderský výkony mě děsí a moc mi nejdouNaposledy jsem chtěl při 180tce vystoupit šíbrem,ale na poslední
chvíli jsem zjistil,že ho v autě nemam
Myslel jsem dobré podněty v jakémkoliv smyslu slova - těmi jsou i vtipné hlášky...takže klidně piš, ať dostihneš Pelena a Skubiho...bofi píše:Diky Pedro za přání.S těma dobrýma podnětama nevím nevím.Jak už sem psal výše 99% mých příspěvků je tady hlavně kvůli srandě.A proto se tady budu objevovat i v budoucnu ať to bude někomu vadit nebo ne.
Na Danyho srázek určitě dorazím.
Takhle se mi líbíš kamaráde.bofi píše:Diky Pedro za přání.S těma dobrýma podnětama nevím nevím.Jak už sem psal výše 99% mých příspěvků je tady hlavně kvůli srandě.A proto se tady budu objevovat i v budoucnu ať to bude někomu vadit nebo ne.
Na Danyho srázek určitě dorazím.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti