Tak mi to včera nedalo a večer jsem to zkoumal. A halogeny vedle čočky jak problikávají, tak i svítí při zapnutí dálkových. A čočka je opravdu jen potkávací.
A to mám originál světla s přísvitem do zatáček a ostřikem.
Ale ne, k dálkovým xenonům se připínají ty halogeny, ale v xenonech spadne ta hokejka která ořezává ty paprsky světla aby za normálního režimu neoslňovaly...
Chlapi trošku z podobného soudku. Poslední dobou se mě stává, že po umytí auta v myčce nebo i doma wapkou, se mi zamží levý světlomet. Drží se to někdy i týden, než to vyschne. Za deště se to nestává. U pravého to není. Jak z toho ven (s tím zamžíváním)?
Ahoj, mám možná blbej dotaz. Mám Mondeo mk4 s halogenama bez ostriků v nárazníku. Chtěl bych je vyměnit za světla s čočkou, jenže nevím, zda už se nejedná o xenony a nemusel bych dodělávat ostřiky. Můžete mi někdo prosím poradit jak poznám rozdíl mezi halogenovýma světlometama a xenonama na mk4?
neni ... cocky muzes dat na auto bez ridici jednotky i senzoru nataceni ... proste se nebudou natacet ... jen si ohlidej, aby cocky byly v pracovni poloze (aby nebyly vytocene do boku), protoze bys svitil spatne ... resenim je: na chvili je dat do auta s plnou vybavou pro cocky a oni se tam srovnaji po rozsviceni svetel